maandag 12 december 2022

oh oh Den Haag..

 

Uit met de mannen is altijd een feestje, we hebben lol, praten over het dagelijks leven,over wel en wee maar ook zeker over de dingen die ons verbazen en die ons bezig houden.

We hadden afgesproken in Den Haag, ik had mijn auto neer gezet bij de bekende parkeerplek, de ervaring heeft mij inmiddels geleerd dat ik dat beter kan doen dan met de trein naar Den Haag om dat in het verleden ik vaak ben gestrand in Leiden en dan zit je daar, dus kan je beter een andere plek kiezen om te gaan staan, en dat heb ik, dankzij de mannen gevonden.

We hadden om 16.00 afgesproken bij de Apple store, nee niet er binnen,maar ik ken mezelf, ik dacht laat ik wat vroeger gaan, om er toch even binnen te kijken, heb niets nodig, maar het is altijd leuk om even te kijken tenslotte.. en je weet maar nooit. tenslotte speelt de i phone 14 wel door mijn hoofd.. die wil ik ergens wel maar ik vraag me ook af waarom, ik heb nu een goede telefoon en ik wil ook nog veel reizen doen het komende jaar.. dus tja.. misschien toch maar even niet.

Nou de rit naar Voorburg het loo waar ik altijd parkeer, ging dit keer niet zonder problemen, weet niet wat ik had maar ik kon de parkeerplaats niet vinden. Dus uiteindelijk Google maps erbij en gelukkig vond ik de goede plek om te zijn.

Al met al was ik behoorlijk laat voor mijn doen, dus toen ik eindelijk bij station Den Haag, was ik met ferme pas en met mijn i phone in mijn hand naar de Passage, want ik heb dan echt geen idee waar ik moet zijn, dus ik rende als het ware naar de Passage, gelukkig was ik ruim op tijd, om te zien dat Rick en Chris nog niet aanwezig waren, dus ik heb voor de zekerheid toch even in de Apple store gekeken of ze daar misschien waren maar nee dus.

Net toen ik een zaakje in liep om warm te worden, kwamen ze daar ook binnen, dus wij meteen naar een soort van chique tent voor een kopje thee, dat het chique was bleek wel, we moesten Engels praten, de serveerster sprak geen Nederlands, en inderdaad bij de thee was geen koekje..  dat zegt genoeg. chique mensen eten denk ik geen koekjes.

Daarna gingen we naar het restaurant dat Rick had uitgezocht namelijk  Shakshuka, een mooi, ik denk een midden oosten  restaurant maar het was daar wat rommelig, zeker ook omdat we een plek kregen aan de bar waar we dus zaten, kennelijk waren we niet opvallend genoeg, want we werden erg laat bediend etc, daarnaast was het stervens koud in het restaurant, we zaten wel helemaal achterin , maar als de deur open ging dan kwam er een koude vlaag binnen, maar goed wij zijn wat gewend, het is gezellig samen en we genieten van het samen zijn. het voorgerecht was heerlijk, een soort van zachte kaas met broodjes, daarbij hadden we gefrituurde bloemkool erg lekker, en tevens hadden we ook een soort van dolmas maar dan met aubergine, erg lekker.

Het hoofdgerecht kwam, chris had het al een kwartier zien staan, dus het eten was niet echt warm te noemen, en dat in vergelijking met de kou in het restaurant en buiten, paste het wel in het geheel, het was daardoor wel 1 geheel, maar niet echt leuk.

Daarnaast was de bediening ook niet echt je van het, dus we hebben al besloten voordat we weggingen dat we hier niet meer naar toe gaan, dit is het niet, terwijl de menu kaart prachtig is, ik erg hou van dit soort eten, dit was het nu net niet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten