woensdag 21 december 2022

auto dagje

 

De afspraak was vrij snel gemaakt bij de Euromaster, waar ik eigenlijk altijd mijn banden laat zetten om mijn auto,. Ooit gestart met de winter en zomerbanden. maar nu ik de andere auto had, bedacht ik me dat het veel goedkoper zal zijn om de vier seizoenen banden te kopen, die schijnen wel wat sneller te slijten maar het is wel zo mooi en handig voor mij, want je mist de kosten voor de opslag maar ook de kosten voor het wisselen van de banden 2x per jaar..

Dus ik maakte deze afspraak, ik hoefde alleen maar de banden voor de achterwielen, te vervangen , de voorwielen had ik al vervangen in de zomer.

Dus ik reed keurig op tijd naar de garage, om te ontdekken dat het er erg druk was, maar ach wat maakt het uit, ik had de nodige boodschappen al gedaan, ik had al mijn best gedaan om te zorgen dat alles wat ik nog moest doen klaar was, dus ik moest even wat langer wachten.

Het leuke is dat de man achter de receptie echt lol in zijn werk heeft,die straalt echt en geniet, houd van grapjes en een praatje pot.

kortom het is geen straf om daar te zitten.

Echter toen ik afgelopen woensdag uit Utrecht vertrok horde ik steeds gepiep als ik remde, en dat werd gedurende de keren dat ik remde erger, dus ik had donderdag even aan mijn collega van motortechniek gevraagd of hij even naar mijn remmen wilde kijken, dat wilde hij graag doen. 

Terwijl ik les gaf, was hij er mee bezig en had al meteen nieuwe remblokjes geplaatst, zo lekker is dit, en zo geweldig dat dit kan, dat je ten eerste niet bijna een halve dag je auto kwijt bent, maar ook dat je niet de hoofdprijs betaald voor deze simpele handeling wat binnen een uur kan.

Het was dus de vrijdag een behoorlijk dagje in het teken van de auto, maar dat was ook goed, hopelijk kan ik er nu weer een tijd tegen, al moet hij wel in januari voor de keuring, en dat geeft me nu al een soort van krampgevoel in mijn darmen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten