vrijdag 23 december 2022

Kerstgala

 

Het was afgelopen kerstgala avond, op  twee locaties waar ik werkzaam ben waren er dus kerstgala's., Rijnwoude waar ik grote fan ben van de ride. waarbij leerlingen prachtig verkleed in verschillende autos naar de school worden gebracht, en wat pakken ze daar altijd uit, met prachtige kerstmannen een bandje dat muziek maakt, prachtig gewoon. Tevens is het zo dat de leerlingen daar als een koning of koningin worden ontvangen.

Op de hoofdlocatie waar ik  aan het werk ben, hadden we zowel een isk feest, een onderbouw en boven bouw feest. 

De onderbouw had het in de Max een jongerencentrum waar we het elk jaar doen. Het was een leuk feest met de leerlingen, ik was er in eerste instantie als de kerstman, ik had mijn opblaaspak aan, en stond in de gang met een belletje, een schel belletje want ze zouden weten dat ik er ben..  en de leerlingen genoten daar enorm van. Voor het eerst zagen ze me in het rood.

Daarna heb ik me omgekleed, na een uurtje in mijn echte galapak, ik heb al jaren van die pandjes jassen in diverse kleuren en vormen, dus dit jaar ging ik in keurig zwart met een zwart t shirt eronder, met een witte vlinderstrik, een witte sjaal  en ook nog een hoge hoed met daarop lichtjes, ik kreeg als het ware een soort van aureool op mijn hoofd, paste toch wel bij de kerst gedachte vond ik.

Rond 9 uur zijn Rebecca en ik vertrokken naar het kerstgala van de isk, wat was daar een feest, en wat waren die kinderen stralend blij, de leerlingen van zowel de Oekraïne als van alle andere landen, veel Arabische leerlingen hebben we gelukkig, ze waren 1 familie, ze hadden het samen zo leuk en zagen er allemaal prachtig uit. Het was oprecht een feestje. Ik heb, zoals ik beloofd had met een leerling Koerdisch gedanst, geweldig leuk maar ook met een jongen uit Syrië een klein stukje Arabisch gedanst. zo gaaf die en wat een lol hadden we met elkaar, prachtig

Kortom de kerstgala's waren weer helemaal top


Geen opmerkingen:

Een reactie posten