zondag 1 november 2020

The day after.. Halloween.....


 Met mijn grote mond zei ik zo in de groepsapp... nou na Halloween zal Elsbeth wel als duiveltje aankomen en ons een helse training geven....

Niet alles wat ik zei klopt maar ik zat behoorlijk in de buurt...  ze was dan wel niet als duiveltje aangekleed maar wat een helse training gaf ze ons..

We kregen een warming up.. en je kan zeggen wat je wil. maar het was geen warming up..

 10 x3- 100-31x3-100-10x3-100-31x3-100

en dat is afzien.. het waren dus 10x frontsquat, dan 10x toes to bar, dan 10 x burpees... en dan 100 overhead lunges  en dan ging je over op de ronde van 31x alles met wederom die 100 overhead krengen.. en zo ging het door. 4 rondes lang. .dat heet dan warming up.. nou het was eerder een killing joke.. mijn hemel, we gingen stuk,.... ik stond naast Benjamin junior, wat altijd lachen is met die gast, maar wat had hij het zwaar.  ik zeg vaak over hem, hij is een sprinter.. hij start snel, en gaat als een gek.. maar dan als het lang duurt zwakt het af en loopt hij vast en gaat langzaam, trekt hij het langzamer voor hem is het van belang om te leren doseren.. maar dat komt vanzelf dat kan niet anders.. dat is de over moet van de jeugd zeg ik dan maar in mijn onschuld..

al gutsend van het zweet heb ik me door geploeterd, maar ik ben altijd een soort diesel.. ik ga gewoon door tot het einde. ik denk er verder niet over na maar ga gewoon en doe mijn ding. ik moet toch dus waarom niet, met teveel pauze word het er niet gemakkelijker op, dus kun je beter blik op oneindig en gaan. af en toe mensen even aanmoedigen om verder te gaan.... en dan is het goed. en lekker.

Daarna kwam de toverketel te voorschijn met daarin allemaal briefjes, en ook lichtjes in de pot... en op die briefjes stonden vele opdrachten.. erg leuk dat is op zeker, maar zwaar vreselijk zwaar zelfs.. maar ook dat went...  en er is 1 ding zeker .. morgen heb ik spierpijn dat kan niet anders... morgen zal ik weer als een oude kreupele lopen door de school en al die trappen op en afgaan.. afschuwelijk maar goed het is voor een goed doel...

Toch had het wel de nodige impact en ik verwacht dan ook dat ik behoorlijk spierpijn zal hebben maandag en dinsdag en woensdag en donderdag enz..  kortom dat ik er niet vanaf kom voorlopig.. leve de Spaanse vrienden, waar ik nog wat van heb.. het word tijd om ze weer te kunnen ophalen .. het gaat nu te snel.

De middag heerlijk met Heleen en Ayaz zitten te kletsen erg gezellig en leuk.. kortom de zondag was wederom perfect


Geen opmerkingen:

Een reactie posten