zaterdag 7 november 2020

heerlijke wandeling

De buuf en ik hadden al afgesproken dat we samen zouden gaan wandelen op zaterdag, hoe laat etc dat was voor ons nog niet duidelijk, we hadden beiden plannen vrijdagavond en vroegen ons af hoe we dat nou het beste konden doen.. als het laat werd dan.. etc.

Helaas viel bij ons beiden de plannen in het water, gevolg dat wij om 10.30 klaar stonden om een heerlijke wandeling te maken, tevens om bij te praten, tevens om te genieten van het leven en dat wat het leven ons bied.

We begonnen  de gewone route en al lopende besloten we het door mij gekozen wandeling maar iets uit te breiden, we wilden 10 lopen en besloten dat 11 ook wel mooi was.

Wat ik heel graag wilde was een keer achterover laten vallen in een berg bladeren van de herfst, wetende dat daarin waarschijnlijk heel veel ongedierte zat, maar wat is nou leuker dan in een berg herfstbladeren te vallen  en de geur van de herfst te ruiken en je een echte herfstkind te voelen... unieke ervaring,. dat kan ook weer van mijn to doe lijst af, niet dat ik die heb, maar zo is het gemakkelijker om je  dingen te doen, waarvan je niet wist dat je ze wilde doen...  maar als je ze gedaan hebt, kan bijschrijven in plaats van af te strepen.. dit is denk ik een positievere  manier van benaderen...

We hebben het natuurlijk over van alles gehad, over het onderwerp waar we allemaal mee bezig zijn, corona, en ook over de angst die dat oproept bij ons soms, beiden werkzaam in een sector waar je met veel mensen in contact komt, waar je met liefde 1,5 meter afstand wil houden, maar dat lukt niet, dat gaat niet.. wel kan je er voor zorgen dat je binnen die 15 minuten uit het veld bent maar daarmee houd het dan ook op.

Maar natuurlijk ook over hoe mooi de natuur is, kijken en genieten van al het schoons wat de natuur ons te bieden heeft, en er kwam hele veel schoons langs.. soms lopend, soms rennend, soms op de fiets maar het was genieten.

Nadat we de 11 hadden volbracht, we thuis waren, hebben we nog even op het balkon staan te praten, om daarna allebei onze eigen weg te gaan, ik besloot om even met mijn auto de snelweg op te gaan, ik moest checken of mijn airback lampje nu echt wel uitbleef, zodat ik de garage kon bellen en kon vertellen dat het geregeld was, dus dat rondje heb ik eerst maar gemaakt. 

Tijdens het rijden bedacht ik me dat ik ook even langs de praxis moest om een plankje te halen, wat schroeven, plugen en montage kit, dit om het lachende hoofd van Gregor en het witte muisje aan mijn muur te bevestigen.

Bij thuis komst eerst maar het plankje geverfd, en gaten in geboord, ik word nog eens echt handig, prachtig wit, ik wilde namelijk alles wit op de plek waar het komt te hangen, maar kan het niet op de muur plakken helaas, want als ik ooit ga verhuizen, wil ik het wel mee kunnen nemen zonder dat ik de hele muur ga slopen.

Het ligt te drogen op het balkon, dus nog even dan hangt het aan de muur en kan ik genieten van het mooie nieuws wat er weer bijgekomen is in mijn huisje..

Ik was al een tevreden mens, die vind dat zijn huisje af is, maar ben nu nog meer tevreden omdat ik zie dat mijn huisje bijna echt af is.. al zal er altijd wel iets komen waarom ik denk, ach dat is ook mooi dat past ook. .zeker als het om streetart gaat wat in zwart, wit, grijs te koop is.

Als ik ooit weer in London kom ga ik zeker opzoek naar de Banksy winkel om daar iets te kopen, en natuurlijk ook naar de broccoli store, om daar iets te kopen..

zo zal mijn huisje langzaam een muur krijgen waar je dus overal streetart ziet.. 

op 1 schilderij na, de prachtige foto van een jongetje in het licht in het Joods museum in Berlijn.. zo mooi is deze.. die zal blijven.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten