donderdag 12 november 2020

sportieve donderdag


Donderdag maar eens vroeg op, beter gezegd, ik heb gewoon de pech dat ik te vroeg wakker was en niet mijn hoofd zover kon krijgen om weer stil te worden. ik was wakker en klaar, dus tja dan maar je bed uit

 Terwijl ik me klaar maakte voor de dag zag ik dat het heerlijk weer was, dus ik besloot meteen maar om te gaan wandelen. 

Aangezien ik erg vroeg was, ben ik meteen gaan wandelen, naar mijn werk, vind ik wel erg lekker om eerlijk te zijn, je hoofd raakt leeg, er zaten nog wat onopgeloste vragen in mijn hoofd waar ik niet uit kon komen, maar al lopend en dan gewoon je gedachten laten gaan, kwam ik weer terug bij mijn eigen kern, mijn ik die toch vaak weer de boel in het juiste perspectief zet en zorgt dat ik dat ook blijf houden.

Dus al lopend en het van diverse kanten te bekijken, kwam ik tot de ontdekking dat mijn gevoel er mocht zijn, maar ook dat ik niet verantwoordelijk ben voor het gedrag van een ander maar wel verantwoordelijk  ben voor mijn eigen verwachtingen, of dat wat ik heb gedacht, zonder te kijken naar de daden maar door te luisteren naar de woorden.. waar ik weer in de bekende valkuil ben gestapt.. met als gevolg dat ik met een glimlach om mijn mond, verder liep, hardop lachen ineens is wat gek toch..

maar de lucht was geklaard in mij en dat is goed.. 

Kortom het is altijd voor mij verhelderend als ik loop, dit gaat voor allerlei zaken, dus ik ben altijd blij dat ik dit doe.. en kan. 

De wandeling van uit school ging ook over een onbekend pad, wat ik wel eens heb gelopen, maar ja op mijn speurtocht naar weggeworpen mondkapjes voor de bundel "uit het niets verzwegen"

dus dat was een mooie toch.

Om de sportweek goed af te sluiten besloot ik om maar voor de mannen de burpee challenge te maken. zodat ze op zijn minst 100 burpees doen vandaag daarnaast had ik als basis de opzet van een sportmaatje genomen, zodat we flink aan de bak konden.

We begonnen keurig op tijd en hebben flink doorgewerkt,  het ging lekker, iets minder dan een uurtje dus hebben we nog even met elkaar buikspieren gedaan, in circuit vorm. Iedereen hield zijn eigen tijd bij, dat ging prima. 

Gelukkig was de training door mij zo gemaakt dat we allemaal onze eigen ding konden doen.. heerlijk

kortom toch even en dagje van 1650 cal verbrand


de training was als volgt

Burpee challange

10 burpees (h)

50 lunches links rechts = 1x

10 burpees

50  sit ups

10 burpees

50 squats

10 burpees (J)

50 push up

10 burpees

50 row

10 burpees

50 crunches

10 burpees

50kb swing

10 burpees(N)

50x dobble under anders 100 x

10 burpees

50 x pinguins l+r = 1

10 burpees

50 naam kwijt. Doe ik voor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten