vrijdag 20 november 2020

we mogen weer

 

Ja hoor donderdagavond.. we mogen weer...

we mogen weer sporten in groepsverband.. zo blij als een kind zijn we, ik ook, het is gewoon weer lekker om met een groep te mogen sporten.

Ergens heerst er een dubbel gevoel.... heel simpel te veel lieve collega's zijn ziek, of zitten in quarantaine, ook leerlingen van ons.. het is niet anders. ik fiets er tot dusver nog aardig bij langs lijkt het. maar je weet het nooit, je kan heel veel afstand houden maar je weet dat het je elk moment kan pakken of raken.. het is iets waar we voor staan, en mee zullen moeten dealen..

Voorlopig kunnen en mogen we weer

Dat Elsbeth ons heeft gemist bleek wel, het was afzien afgelopen donderdagavond dat je je eigenlijk afvraagt, waarom doe ik dit maar vooral ook de vraag, voor wie eigenlijk.

 Maar goed, bij aankomst bleken de benjaminen er en Rene.. dus heel weinig.. 

later kwam ook nog Melissa, Do en Misjel er bij dus een mooi groepje met elkaar.

Bij binnenkomst kreeg ik meteen te horen dat ik 40 kilo op een bar moest maken. dus ik keek eens met een frons boven mijn hoofd naar mijn stang.. naar mijn 40 kilo en dacht alleen maar die is gek.. dat doen we dus niet. dus ik heb afgeschaald naar 15 aan elke kant vond ik een mooi compromis., als was het nog wel heel heftig, maar goed dan maar een tandje lager en maar zien hoever je komt.


De warming up was te doen, al was het wel gek. je moest 1 minuut touwtjes springen, ik reken altijd 2 tikken op de grond voor  1 seconde dus als ik 120 heb dan ben ik er wel gok ik.. misschien heb ik dan wel meer gedaan.. en geloof me ik heb er veel gedaan. heel veel.

De rest was veel boven mijn hoofd en dat was ook goed te doen met die 30..


Na de warming up kwam de echte wod.. en dat was me toch een zweetbreker.. ik was  wederom een grote druppende massa.. vreselijk ik dreef bijna de zaal uit.. als ik mijn roeispaan bij had gehad kon ik zo naar de deur roeien.

Maar ondanks dat we een klein groepje waren was het wel weer super gezellig en leuk met elkaar

het samen sporten, met een groter groep had ik wel gemist al moet ik zeggen het sporten met de benjaminnen was ook gaaf en wat hebben we genoten met elkaar.. heerlijk



Geen opmerkingen:

Een reactie posten