maandag 9 november 2020

flash back....


Dit gaat geen blog worden over mijn toiletgewoontes maar wel over toiletten en het gehannes van mij..
 
Ooit lang geleden, en daar moest ik meteen aan denken toen ik deze foto zag..was ik op een training bij een bijscholing, erg mooie training, erg goed ook, en er was een overnachting.
Heerlijk slapen in mijn eigen kamer daar, op een mooi bed. alles voor mezelf niets te klagen erg luxe.
De ochtend ben ik altijd gewend op hotelkamers meteen de gordijnen open, meteen de ramen open en genieten van de frisse ochtend die ontstaat..
Ook dit keer dus, maar zoals zo vaak het moment van de grote boodschap diende zich aan, dus ik ging naar het toilet, aangezien ik toch alleen in die kamer was, is er niets lekkerder dan de deur open en lekker zitten met wat ruimte.
 
Terwijl ik daar zo zat met een boek aan het lezen, je moet tenslotte toch je tijd doden,...  zat ik uit gebreid te genieten.. en te ontlasten .
Nadat ik klaar was, en me in al mijn onschuld wilde afwegen keek ik op vanuit mijn boek,.. en tot mijn stomme verbazing bleek het gebouw tegenover mij  ( ongeveer 5 meter afstand) een kantoor te zijn waar pal in het zicht, een mevrouw zat, keurige mevrouw ook, met nette haren en een creatieve bril, die me recht in mijn gezicht keek.. ze kon letterlijk ,als ik zou gaan staan, de kroonjuwelen zien.. en alles.
 
Het is dan altijd ene moment waarop je denkt.. okey hoe los ik dit op.. die mevrouw wilde denk ik ook wel een aangenaam moment op haar saaie dag, dus ik heb me heel voorzichtig, preuts de kroonjuwelen bedekt met het boek, ik weet de titel niet meer, maar het zal niet iets zijn van het gras is altijd groener aan de andere kant van de heuvels. en plat op de koude vloer gaan liggen , ben al tijgerend naar een hoekje gegaan, met in mijn hand de toiletrol.. daar de boel schoongemaakt, me in mijn kleren gehesen en toen alsof er niets aan de hand was, opgestaan en naar het toilet gelopen doorgespoeld en toch maar even vriendelijk naar deze dame gezwaaid.. 
 
Het was een bijzondere ochtendgebeuren.. en ik heb er van geleerd..  
ik doe tegenwoordig niet meteen het gordijn open als het zicht op mijn toilet zo duidelijk is 
en nee die deur dicht dat krijg ik er niet in

Geen opmerkingen:

Een reactie posten