donderdag 5 november 2020

ook daarin worden we creatief

 

Het was woensdagavond de laatste kettle bell voor de tijdelijke, men zegt 2 weken, niet mogen sporten in groepsverband.. wat te begrijpen is maar wel op onbegrip stuit. maar bij onze groep van de kb en de corss, zijn we niet van we gaan zeuren. we gaan  niet piepen, nee we denken om en gaan creatief denken en bedenken hoe het anders kan.. er werden al automatisch groepjes gemaakt, tevens werd al gevraagd of onze trainster van de cross een paar wodjes met de groep wil delen zodat we met elkaar aan de slag kunnen, kortom we pakken op en pakken aan.. ik hou van deze positieve instelling, het maakt ook zo waarom we het zo leuk hebben met elkaar. we stimuleren en helpen elkaar.. en gaan in de doe modus in plaats van kniezen en zeuren, het is een voldongen feit, dus we zullen moeten.
 
Gisteren wisten we niet wat ons overkwam, het was druk bij de kettlebell, veel mensen die er waren om toch nog de laatste voorlopige groepsles te volgen.. wat ik wel begrijp, ik wilde hem ook volgen.
Het was een bijzonder sfeertje. maar ook wel heel mooi, de training van Frank was bijzonder gevarieerd en erg leuk, hij heeft ons flink laten afzien en lopen afbeulen om ons in ieder geval voor even blij te zijn dat we 2 weken niet meer onder zijn vleugels werken bij de kb.. al gaan we hem wel missen..
 
Toch moet je creatief denken en nadenken over wat nu. zowel Benjamin junior als Senior, appten me meteen of we niet met elkaar boven in de fitnessruimte konden trainen met elkaar.  We hebben er over nagedacht en dat gaan we doen. we gaan gewoon proberen om zelf trainingen te bedenken, en die gaan we aan elkaar geven.. net zo gemakkelijk en wel zo leuk.
 
We kunnen op 1.5 meter afstand met gemak trainen en toch met elkaar praten.. okey we praten wat harder dan. maar dat is ook niet erg lijkt me.

Maar terug naar de kb van woensdag, er was een geweldige sfeer met elkaar, en we waren ineens met heel heel veel wat wel erg leuk was..Zelfs Frank was enigszins verbaasd hierover, met als gevolg
dat we een totale body workout kregen.. maar het was leuk met elkaar.. we hebben wederom vreselijk gelachen... 

ik ga niet alles noemen maar ook de afschuwelijke, maar o zo goede burpees zaten erin.. we mochten dit keer maar 1 minuut zoveel mogelijk doen... waarop een sportmaatje opperde, zullen we een challenge doen in de komende 2 weken minstens 1000 burpees doen.. dit werd niet in echte enthousiasme ontvangen kan ik wel vertellen dus dat gaat niet gebeuren dat is duidelijk.... 

dat gaan we niet doen..
De wall sitt was een hel we begonnen met 30 seconden. zonder kb, dan de 60 met kb, daarna de 70 zonder, de 80 met en dan de 90 zonder. .en geloof me je benen verzuren.

Nadat de les was afgelopen namen we afscheid alsof we oud en nieuw ingingen.. we waren ergens wat triest omdat onze samen bezig zijn werd verstoord, maar ook opgelucht dat we de les hadden gehad.. ergens voelde het alsof we op vakantie gingen en we het mooie was dat we dit keer gewoon mooi en liefdevol afscheid van elkaar konden nemen op gepaste afstand..  ik vond dat zelfs ontroerend. hoe we dat doen.. 

Het is heerlijk om met een groep mensen samen te sporten en samen te zijn..  waarin je je thuis voelt en waar je altijd welkom bent.. het klinkt als de bekende tune van Cheers...
maar zo voelt het nu wel met elkaar.. uniek zoals we met elkaar dan toch meeleven en er naar uitzien elkaar weer te zie...

Tune van Cheers 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten