zaterdag 14 november 2020

wederom een wandeling.. met de buuf

prachtige padenstoelen die zo mooi stonden het leken wel hortensia's
 

Om 11 uur zat ik klaar gewassen en gestreken om te gaan wandelen, dus de schoenen aan, de tas al ingepakt met water, appels en paraplu voor het geval dat.. maar dat geval dat is er altijd wel, maar ik gebruik hem nooit omdat ik het niet vind wandelen.

Dit keer had ik een andere route bedacht,  we begonnen met het een pad naar het verborgen kerkhofje van Alphen, voor mij was het toen een openbaring dat hij daar lag, maar de echte Alpenharen zullen het kennen , bij de de Oudshoornse kerk, maar hij blijft bijzonder, een minimaal aan graven, familie graven maar wel leuk.. om af en toe even over te lopen.

Daarna richting Koudekerk maar net niet helemaal, net voorbij de brug eerst met elkaar naar de natuurtuin, prachtig blijft dat om te lopen, al is hier het seizoen ook toegeslagen. Veel uitgebloeide struiken etc... maar het blijft ene mooie plek om tot rust te komen

Daarna langs de luxe woonboten in de Hermanswetering.. langs de vrouwe geest molen waar ik een MAria verschijning zag in het raam boven de deur, ik viel nog net niet op mijn knieeen, maar het maakte wel even indruk dat je de geest van de vrouwe zag daar.

Daarna zijn we al pratend gelopen  langs het water, door een rustiek stukje Woubrugge, wat ik wel het mooiste gedeelte vind van dit dorpje... mooie omgeving,. het is een stukje wat zo in een film kan worden gebruikt.

Daarna onder de brug door en over de brug naar de N207.. , waar we in de wind op een bankje zittend een appeltje hebben gegeten. heerlijk, genieten van goede gesprekken en het uitzicht over het land.. waar de zwanen liepen, een verdwaalde fazant zijn weg vond.. erg zen en erg lekker

Het laatste stukje moesten  ploeteren tegen de wind in wel lekker omdat zo ook je muizenissen uit je hoofd waaien.. wat lekker is vind ik altijd.. 

Op het laatste moesten we even tempo maken, omdat de buuf  last kreeg van de call of nature..  en ik had al mijn plasplek gevonden dus ik kon nog uren doorlopen

Het was weer heerlijk lopen samen en genieten.

 






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten