zondag 15 november 2020

Benjamin junior

 

Vandaag waren Benjamin junior en ik samen voor de training die hij had gemaakt.

Diepe bewondering voor dat joch van 17, die met zijn vader mee kwam naar de cross... inmiddels is hij gespierd aan het raken.. omdat hij steeds fanatieker word met sporten, ik kan daar oprecht van genieten om dit te zien.

Hij zat bij mij op school, we zaten vaak wat te dollen met elkaar en hij bezocht regelmatig even mijn lokaal. Hij heeft een geweldige humor. Vergeet nooit de hilarische foto die hij liet maken op school, ga verder niet in op de details maar wat hebben we met elkaar en de klas gelachen.. heerlijk die humor en dat maakt me niet uit houding die hij heeft.. klasse.

Hij is van eerst maar 1 x per week naar de cross inmiddels overgegaan naar 2x cross training in de week, en doet ook aan kickboksen en komt nu ook met Benjamin  senior en mij trainen op de maandag.

Al eerder had hij al een training gemaakt, mijn hemel wat was dat zweten maar erg orgineel, hij had een blad gemaakt met daarop allemaal oefeningen die we konden doen, maar  we moesten met een dobbelsteen gooien en  Benjamin Senior gooide voor hoe vaak we een oefening moesten doen, Ik gooide de oefening..  het addertje onder het gras was dat alles x 2 ging..  dus het werden 25 burpees. onze grootste uitdaging.. maar ze zijn erg goed.

De tweede ronde gingen we met kaarten werken, en dat ging ook lekker.. kortom hij had het origineel en creatief aangepakt..

Geen wonder dat ik me op zijn training van zondag verheugde, hij had de avond daarvoor behoorlijk laat zijn bed gevonden.. maar dat was al bekend.. dus ik blij dan kon ik hem wederom met de training eruit werken en er voor zorgen dat hij dus moe en afgemat naar huis ging..

Bij aankomst kreeg ik eerst nog een app dat hij 5 minuten later kwam, hij had zich verslapen, maar okey dat kan.. du ik heb ondertussen zijn spullen klaar gezet die hij snel nog even doorgaf. een kb van 12 en 16, een matje en een touwtje..

Terwijl ik zo aan het opbouwen was, kwam er een wat oudere vrouw aangelopen en die keek eens, ze zei meteen, ik heb vorige week zo van jullie genoten hoe jullie samen sporten en hoe zon lol jullie samen hebben.. vind je het erg als ik ook hier wat oefeningen kom doen op de apparaten die hier staan, ik vind het zo leuk..

Tuurlijk is dat geen probleem.. en het valt me echt op, dat sinds we daar met elkaar aan het trainen zijn altijd mensen even een praatje komen maken, in positieve zin, ze vinden het kennelijk leuk zoals we daar met elkaar bezig zijn..  en altijd is er tijd voor een grap en een grol met elkaar.. leuk vind ik dat

 

 De training was geweldig goed in elkaar gezet door hem

het was eigenlijk een wod van zijn vader, maar toch hij gaf hem met enthousiasme

kortom ik was moe en afgemat en heb weer gezweet, 

een prima begin van de zondag

 

De abc wod

 

A= 10 pushup

B= 200x touwtje springen

C= 10 ( jump squats)

D= 20 burpees

E= 60 sec plank side. 30 /l 30/r

F= 10 (jump) squats

G= 20 dips

H=20 (jump) lunges

I= 200 x touwtje springen

J= 45 sec plank

K= 10 burpees

L= 20 ( jump) squats

M= 1 min side plank 30 sec l/30 sec r

N= 10 burpees

O= 20 leg raisers( per been)

P= 1 min plank

Q= 200x touwtje springen

R= 20 burpees

S= 30 sec plank

T= 15 push up

U= 15 push ups

V= 20 sit ups

W= 10 jump ( squats)

X= 20 (jump) squats

Y= 1 minuut plank

Z= 200x touwtje springen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten