vrijdag 26 augustus 2016

Week 1 is af

Zoals men weet is mijn eerste week al aardig gelopen. Een nieuwe collega, weer nieuwe klassen, tevens veel vergaderingen, een poldersportdag... les geven in tropische temperaturen, kortom het was een week vol uitersten. 

Het mooie van deze week is, dat ik maandag een hel vond, niet door de temperatuur, die was heerlijk,.. het regende.. alleen die lange broek en die schoenen wat een ramp.  Dinsdag een dag vol met plezier met mijn collegas en de leerlingen al rommelend in het water en de drek. maar zo leuk en zo gezellig ook.. heerlijk. De woensdag ging de kop er echt af, toen moest ik echt aan de bak.. dus daar gingen we. de eerste twee uur mocht ik meteen beginnen. Ik had twee klasjes lwoo, en die waren toch leuk, heerlijke kinderen, ze hadden lol en genoten zichtbaar. heerlijk. Ik vind het dan zo leuk als ik ze zie stralen. Moest na deze twee uur even naar de fysio omdat ik last had van een spier in mijn bil, al langere tijd, maar nu moest er maar wat aan gedaan worden vond ik. Er is dus druk gekneed en gedaan, rug recht gezet kortom het is opgelost.. 

woensdagavond in die stervende hitte, kettlebell gedaan, wat heerlijk was, maar wat heb ik gezweet ik kon mezelf opvegen om eerlijk te zijn.. ik druppelde de sportschool uit.. maar  wat was het weer gaaf. 

Donderdagmorgen mocht ik uitslapen, het eerste uur was ik vrij.. wat een genot is dat, heerlijk....  daarna aan de slag. de isk klassen zijn dit jaar zo leuk verdeeld, en zitten zo goed in elkaar, dat het heerlijk is met ze te werken. Ik lach me gek met die gasten. Ben eerst, door het weer, ik was niet zo slim om en extra t-shirt mee te nemen maar dat went ook. Ik had wel extra deo mee, dus was wel enig sinds voorbereid.  Dus al druppend me die gasten heerlijk buiten wat spelen gedaan. Het was heerlijk. Daarna met die gasten binnen wat spelen gedaan, om ze weer in de sfeer te krijgen en het ging toch lekker. heerlijk, We hebben weer gouden kinderen binnen merk ik. 
De donderdag was wel een lange dag, maar dat is niet erg, je telt meteen af, en het is bijna vrijdag. De vrijdag begon ook heerlijk, ik had wederom het eerste uur vrij , dus had ik donderdagavond al weer wat dingen aan gepast in het schoolwerkplan, omdat er wat dingen waren veranderd in het jaar. oa wat betreft wat lessen maar ook met betrekking tot de opbouw van de lessen en de klassen.

Vrijdag was eerst uitslapen en daarna heerlijk genieten.. kortom het was heerlijk weer deze dag. Wel heel jammer dat de laatste groep van de isk niet compleet was van de 8 leerlingen waren er maar 3 en die werden door de unitleidster naar huis gestuurd. Heel vervelend al moet ik zeggen een keer vrij om 14.15 is ook niet echt verkeerd..

Daarna snel wat boodschappen gedaan en ontdekt dat ze bij de liddle ook halfvolle yoghurt hebben is wel heerlijk,... om daarna bij thuis komst een heerlijk apje te krijgen van een collega dat haar klas helemaal wous van mij is.. geweldig.. dat maakt het werk zo leuk. en ik geniet weer, zeker ook omdat leerlingen van alle jaren naar mij toe komen heerlijk



Geen opmerkingen:

Een reactie posten