donderdag 4 augustus 2016

kamperen in Breda dag1

Zoals elk jaar ga ik met Heleen en Ayaz en de camper een aantal dagen weg. We hebben besloten dat we proberen elk jaar een provincie te bezoeken, we hebben inmiddels, noord-holland, Limburg, Groningen , Gelderland en als ooit uitspatting Parijs.

Dit jaar viel de eer aan de provincie Zeeland, omdat het ons erg leuk leek daar eens te zijn en ook dat te ontdekken.. kortom we hebben nog wel wat provincies te gaan.

Meestal zoeken we de niet zo gewone campings maar de campings bij een boerderij, omdat we dat toch wel erg leuk vinden de kleinschaligheid maar ook dat er mensen staan die ook geen contact met je willen heerlijk.

Dit jaar al vroeg uit de veren gingen naar Zeeland. Nadat wede hele ochtend op zoek waren naar een camping ook niet handig om het eerst niet te bespreken en over al nee te horen, leek het me handig om eerst maar wat te eten en om een ander plan te bedenken. Dat dus gedaan. We zijn met elkaar eerst wat gaan eten, en besloten om dan maar naar noord braband te gaan. Breda was de keus. Wijs geworden van de vorige ervaring hebben we gebeld en meteen maar een plek besproken.

Onderweg Goes aangedaa prachtig stadje met leuke dingen en leuke winkels. Niets gekocht nog, komt wel. Daarna  naar de camping. Prima camping, wel een beetje raar we kregen 1 pasje met z'n drieën voor toegang tot het toilet, voor de douche etc, dus alles moet of samen of in je eentje. Vreemd krijg er een beetje akelig gevoel bij...

De tent opgezet om te besluiten dat we toch een stukje verder willen. Dus de tent opgepakt en weer neer gezet. Betere plek mooie ligging. Lekker gegeten en de hele avond leuke gesprekken met elkaar gehad... Erg leuk

Vroeg de tent in met 4 slaapzakken, mijn kleding voor morgen klaargelegd en daarna ff een blog geschreven en plat. Morgen Breda onveilig maken.

Toch is en tent wel heel gehorig merk ik nu... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten