donderdag 11 augustus 2016

en dan kan je niets meer

Eindelijk bericht dat een pakketje, waar ik al heel lang naar uitkijk, aan zou komen,
de minimannetjes en vrouwtjes die ik wil gebruiken voor de lessen van de kunstenaar.

Bericht via mail dat de bezorger van de DHL tussen 11 en 15.00 langs zou komen, nu ben ik niet iemand die dan de hele dag gaat zitten te wachten, maar ben wel zo dat ik er naar uit zie.

Gelukkig had ik gistermiddag niets te doen verder, ja wat flarden schrijven, wat rommelen met mijn website, wat filmpjes kijken, tenslotte is het vakantie, dus alle tijd.

Nadat ik thuis kwam van de sportschool, lag er geen briefje in de bus, dus ik wist dat de DHL niet was geweest. De hele middag zit je toch een soort van in de wacht te wachten tot dat de bel gaat en je pakketje komt..

Om 15.05 ging ik toch maar eens via de track and trace code kijken hoe het nu zit met mijn pakketje en tot mijn stomme verbazing staat er dat ik niet thuis was om 14.35, en het gekke is ik was wel thuis.

Dus bellen met de klantenservice, die waren ook verbaasd dat dit was gebeurt, gelukkig is big brother wachting you, en konden ze zien dat hij 40 meter van mijn adres vandaan had gestaan, maar wat er dus mis is gegaan is een raadsel.. Ik moest nog even naar beneden lopen om te kijken of er misschien een briefje in mijn bus was gedaan, maar nee dus, niks nada noppes... kortom.. ik baalde behoorlijk.

Op mijn vraag of ik het nummer kon krijgen van de DHLparcel in Alphen, zodat ik ze kon bellen en om opheldering kon vragen, kreeg ik het antwoord dat zelfs de klantenservice dit niet heeft, en dat ze alleen maar een mailtje kunnen sturen met een klacht.. dat was het dan dus.

Kortom ik dus op de facebooksite van DHL mijn klacht bekend gemaakt, mocht ik via een privé bericht reageren en moest ik mijn postcode en huisnummer doorgeven, dat is geen punt, dus gedaan, daar kreeg ik de mededeling dat ik niet thuis was en dat er een briefje in mijn bus was gelegd... waarop ik dus reageerde dat ik er slecht tegen kan als mensen liegen en dat deze bezorger dus behoorlijk zit te liegen, hij is ten eerste plaats niet geweest en in tweede plaats ligt er geen kaartje van dat hij is geweest. Ik kan me voorstellen dat hij misschien de ingang van mijn huis niet kon vinden, omdat men vaak meteen het winkelcentrum inloopt en vergeet dat daar waar ik woon ook bij de straat hoort, maar goed zeg dat dan.

Kortom nadat ik weer eens flink van leer ben getrokken en mijn scherpheid nog iets scherper heb gemaakt over dat ik dit erg schofterig vind en dat ik vind dat dit me erg boos maak en dat ik het een vuil spelletje vind wat de bezorger nu speelt.. weet ik inmiddels dat ik er niets aan kan doen, ook de klantenservice niet en dat ik moet hopen dat vandaag ergens in de loop van de dag de bezorger alsnog komt en dat ik dan een briefje in mijn brievenbus zodat ik kan regelen dat ik het op kan halen bij ene ophaalpunt. is dat briefje er niet, dan kan ik dus niets. en kan ik fluiten naar het pakket dat ik verwacht..

kortom de macht aan de DHL bezorger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten