woensdag 17 augustus 2016

luie woensdag met een heftig toetje

Vandaag eerst eens uitgeslapen, het is gek, het is elk jaar weer raak, ik doe mijn best hou 5 weken lang een keurig ritme, sta niet laat op, lig er niet te laat in, en het bevalt prima..
Dan komt de laatste week, ik ben ineens mijn ritme kwijt, ik ga laat in bed sta nog later op, en bedenk me ineens dat ik nog geen zin heb om te gaan slapen.. kortom meteen is mijn hele ritme weg en weet ik nu al dat ik volgende week regelmatig tegen die man met de hamer op zal lopen...
zucht.

Vandaag dus heerlijk rustig, wat foto's gemaakt voor de lessen van school, wat uitproberen, daarna wat pakketjes opgehaald bij diverse bedrijven wat toch nog moest gebeuren, daarna de nodige boodschappen gedaan, genieten van dat wat het leven je zo kan geven als je het gevoel hebt dat je vrij bent.. heerlijk.
Tevens voor de goede orde mijn huis even van de nodige stof afgeholpen, morgen nog even wat dweilen en ook meteen even de keuken door soppen en tevens de nattehoek, en daarna kan ik het met een gerust hart overdragen aan mijn buuf om het komende jaar daar haar scepter weer te zwaaien.

Toch ook een vreemd telefoontje moeten plegen, ik zit al een maand te wachten op een speciale zending kwa spullen. Nu is het zo dat ze geen track en trace code hebben maar wel  ene track code.
Het is gek als je belt en die jongen zegt tegen je, ik ga wel even trekken om te zien waar het pakketje is.. ik kom moeilijk op de site het is trek tijd er zijn verschillende mensen aan het trekken nu... het lukt me niet om te trekken, ik denk dat er veel mensen op de site aan het trekken zijn... kortom  hij was uitgetrokken en we hingen op... later dacht ik wat een bizar telefoon gesprek over track and trace met dat tracken.

Na het eten naar de sportschool met als uitdaging de pawi , de core en daarna de kettlebell met mijn sportmaatjes.... had als grapje voor mijn sportmaatje een puntenslijper mee genomen in de vorm van een kettlebell, omdat ze het altijd zo zwaar vind die kogels van  niet zo heel zwaar.

Dit keer had Frank, die een kei is in creatieve dingen bedenken wederom een geweldig idee, hij had bij elke letter van het alphabeth een oefening bedacht, dus voor mij waren dat natuurlijk de W= manmakers ( geloof me hij is zwaar, het is met twee kettlebells je eerst opdrukken, dan per arm een row, dan opspringen met de kettlebells en dan een squat met sprong en de kettelbells boven je hoofd, dit 20 keer) daarna de A= burpys, ( de ellende van het leven), de N= kettlebell swing, dat valt mee, de D =leg lifts, was ook te doen is, daarna de E= push up, en daarna de R= squat, en uiteindelijk de S= truster dus met een kettelbell squaten..... en per letter 20 keer de oefening..  en dit dan 25 minuten lang steeds je achternaam doen.. ik heb twee rondjes gehaald wat best veel is vooral omdat die manmaker uit zoveel onderdelen bestaat.. maar ben gesloopt.. het was een heftig toetje van de avond..
maar wel weer heerlijk, een mooie grote groep en het was wederom gezellig.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten