vrijdag 5 augustus 2016

Kamperen in Breda dag 2

Stel je voor, een prachtige camping, een luxe tent, opstaan terwijl de zon je wek, een lieftallig concert van de vogels die je wekken terwijl de ochtend gloort. Mensen die je een stralende dag wensen, Een uitgeruste nacht na een goedbeslapen luchtbed...

Werkelijkheid, luchtbed ligt redelijk, maar de kou van de grond trekt toch iets op, dus midden in de nacht een extra slaapzak onder het luchtbed om de kou wat tegen te houden. Midden in de nacht, wegens deze kou, toch het bed uit om naar het toilet te moeten, struikelend over de scheerlijn is het toilet toch te ver dus slaapdronken sta je naast een boom te mikken, gelukkig niet op je tent.

Eindelijk weer terug moet je je luchtbed voorzien van wat meer lucht omdat hij heel langzaam leegloopt.
Eindelijk terug in bed, kussen is naar achter gegleden kussen onder het hoofd ogen dicht, en de haan begint te kraaien.. Gevolg de schorre kraai zet ook zijn concert in, net als dit stil is begint een kind te schelden op zijn moeder... Kortom kamperen je staat ineens midden in het leven.

Dan je douchen met pasje, krijg het gevoel dat je in een soort van goed bewaakte gevangenis zit. Begrijp dan ook de pasjescultuur niet, gevolg douchen, pasje er in, 15 cent per minuut, inzepen, kraan dicht, afspoelen en dan ontdekken dat je het pasje eruit moet halen omdat hij anders gewoon doortikt, winst voor de beheerder. Lastig is het als je met drie personen bent, je kan niet tegelijk, Brabants stiptheid.

Ayaz zorgt voor een goed, ontbijt dus we konden er weer tegenaan.

Gezellig naar de binnenstad van Breda, is toch wel een mooie stad, veel terrassen en prachtige grote binnenstad met veel winkels. Vraag me af hoe het in de winter is. Maar het blijft mooi we hebben genoten? Lekker dwalen door de stad, prachtige dingen gekocht, veel mooie en zinvolle dingen.

Gezellig op,een van de vele terrassen gezeten en daarna een boottocht gemaakt langs het centrum van Breda, mooie tocht maar wel waren er niet veel,dingen te zien, maar varen is leuk.

Na het varen nig een terras gepakt en daarna heerlijk naar de camping terug aan de kook 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten