dinsdag 2 augustus 2016

lunch in leiden

Vandaag had ik een lunchafspraak met vriendin Elizabeth. Deze afspraak stond al heel lang, dus het was logisch dat ik een appje kreeg of hij nog wel doorging. Natuurlijk gaat hij door, maar ja ze kent me, ik heb vakantie en dan veranderen nog wel eens ineens mijn plannen en afspraken al zeg ik het dan wel keurig af.

Eerst ben ik gaan sporten met mijn sportmaatje en heerlijk zitten te kletsen samen over van alles en nog wat. Daarna, ik had toch nog tijd over, even wat boodschappen gedaan. Bij thuiskomst bedacht ik me dat het wel eens handig zou kunnen zijn om maar vast de soep te maken die ik altijd maak, omdat ik toch nog een uurtje overhad voor dat ik weg moest. Dus alles in de pan, water erbij, vuur aan en gaan met die banaan. simpel als het is om soep te maken, werkt het altijd prima hier. Kortom het was goed.

Door allerlei toestanden in huis, wat opruimen, de vuilnis etc doen, was het voor ik het wist al  12 uur, dus ik moest heel snel weg. Ik de deur uit en op weg naar Leiden waar ik Elizabeth zou ontmoeten. We hadden af gesproken bij een prachtig lunch cafe vlak bij de morspoort. Terwijl ik zo langzaam richting Leiden rij, bedacht ik me ineens dat mijn soep nog op het vuur stond en dat ik dat niet had uitgezet.. dus ik moest terug. 

De auto keren, naar huis toe om te zien dat inderdaad de soep leuk aan het inkoken was.. met al mijn enthousiasme meteen maar het vuur uit, Elizabeth geappt dat ik er aan kwam maar dat het iets later zou worden, en daarna in vol gas naar Leiden. Natuurlijk is dan iedereen erg lief voor je. er reden veel tractoren op de weg, het zal wel weer het seizoen zijn, tevens was het ook zo dat de brug nog even open moest.. kortom ik zat op hete kolen, omdat ik toch ook weer niet heel erg laat wilde aankomen

Na een half uurtje rijden, de auto geparkeerd en meteen naar Dela Soul gelopen, waar Elizabeth stralend als altijd al klaar zat. dus dat was prima, heerlijke lunch genomen, en heerlijk bij gepraat. kort de afgelopen project dagen van wensen en grenzen geevalueerd en klaar was het.. heerlijk. 

Een stuk rustiger weer naar huis omdat ik wist er staat geen soep op, het is heel relaxt en het is prima zo... wat een feestje kan het dan toch zijn om terug te rijden, het seizoen blijft van de tractoren maar ach nu was het niet erg ik had tenslotte voor de middag geen verdere plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten