donderdag 18 augustus 2016

de eerste stap is weer gezet

vandaag was het dan zover.. ik heb het zo lang mogelijk gerekt, maar op een gegeven moment is er geen houden meer aan. dan moet je wel.... dus dat was vandaag

De laatste stap was een mooie stap, een sprong in het grote gat van maar 6 weken dat vakantie heet, waarin je weet dat je zes weken geen wekker hoeft te zetten, je opstaat als je zin hebt, en naar bed gaat als je wilt of moe bent.. je onbekommerd denkt ik ga boodschappen doen, en dat je de volgende dag denkt ik had toch boodschappen moeten doen.... dat je je huis tijdelijk zelf schoonhoud, okey een mindere klus maar wel zinvol voor het gevoel dat het jouw thuis is... men zegt niet voor niets dat schoonmaken je ook je ziel reinigt.. nou dat heb ik dus niet gemerkt, wel gemerkt dat ik het een k kus vind.

Vind het altijd wel opvallend dat ik eigenlijk de afgelopen 5 weken erg goed mijn ritme heb vastgehouden maar dat ik de laatste week, ineens totaal van het pad raak, ik ga heel laat naar bed, slaap laat in, en sta laat op.. ik denk dat dit de straf is voor het vijf weken kunnen uitslapen maar niet doen.... ook wegens soms ongehoorde geluiden... maar goed volgende week zal een zware week worden dat weet ik nu al.

Maar vandaag dus de eerste stap gezet, dat is een grote stap... namelijk weer ff naar mijn schooltje, op het moment dat je binnenstapt in je school weet je dat de vakantie voorbij is.. je weet dat je weer mag gaan werken met die geweldige pubers.. je weet ook dat je wederom aan de slag moet met orde en tucht.. maar ook met de lol die je hebt.

Het komende jaar word een jaar waarin er veel veranderen gaat, ik heb ineens een collega drama, wat ik best heel spannend vind, mede omdat ik natuurlijk al jaren de toko alleen draai en nu ineens moet gaan overleggen etc, vind ik lastig.... maar goed het is ook groot worden, leren samen te werken. Wel is het gek dat ineens mijn spullen nu dus ook door een ander persoon word gebruikt... maar ja dat is all in the game..

Even een uurtje weer de geur geroken van de school, weer even helemaal erin, met een aantal mensen gesproken en na een uurtje dacht ik..kom we gaan maar weer eens. Ben dus daarna heerlijk gaan sporten, nog even langs de kringloop gereden, niets gevonden wat ik zocht, en daarna lekker naar huis gegaan, daar de vloer gedweild, zodat mijn huis nu weer toonbaar is.. en daarna lekker niets gedaan heerlijk en morgen ga ik heel heel lang uitslapen..
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten