dinsdag 21 december 2021

Kerstgroet opa Jopie

Dit jaar maar eens bedacht, omdat inmiddels opa Jopie onder de eerste en tweede jaars een begrip aan het worden is, maar een kerstgroet te maken voor de leerlingen. 

Lang nagedacht hoe ik dat zou kunnen doen, totdat ik ineens mijn sneeuwpop opblaasbaar vond in mijn kast op school. Het plan was snel gemaakt.

Opa Jopie staat in dat pak bij de witte kerstboom.. en gaat daarna bij het scherm zitten en geeft aan de kids een korte maar leuk kerst wens.

Niet teveel poespas maar gewoon leuk, leek me wel erg geslaagd om te doen.

Helaas ging het wat anders dan ik had bedacht, ik had alles klaar en toen ik het filmpje wilde bewerken, bleek ik hem niet van mijn telefoon af te kunnen krijgen.

Op de 1 of andere manier pakt hij dus niet meer de i phone op om dat wat er opstaat te laten zien zodat ik kan uitzoeken wat ik wil hebben.

Daarnaast opsturen via de mail lukt ook niet.. dus ik bedacht me dan maar via de de drive hem plaatsen alleen hoop ik dat ik het filmpje er dan nog wel af kan halen om hem te bewerken, maar daar heb ik zo mijn twijfels over. dus ik moet daar deze week eens flink mee aan het stoeien.

Als het lukt zou het erg leuk zijn als afsluiting van dit jaar voor de leerlingen. tenslotte is dit een bijzonder geheel we zijn vanaf de zomer tot aan de kerst geen moment dicht geweest door corona en dat mag ook wel eens gevierd worden.

Nadat ik het filmpje een paar keer had gezien was ik niet tevreden vond ik het geen succes dus bedacht ik me om maar een andere te maken, ik heb mijn kerstmannen pak gepakt en deze opgeblazen en daar een filmpje mee gemaakt

dat filmpje heb ik bewerkt in de i movie en het is goed en leuk geworden, opa moppert weer ouderwets en is weer op en top duidelijk aan het zeuren op zijn kleinzoon.. kortom hij is aardig gelukt en ach het is niet veel werk maar als ik daarmee de leerlingen aan het lachen maak en ze er van genieten dan is dat mooi meegenomen en dan hebben ze toch een mooie kerstvakantie hoop ik.

Vrijdag gaan ze on line en worden ze naar de leerlingen verstuurd.

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten