zaterdag 4 december 2021

hmmm bijzonder

  


Mijn buurvrouw was niet thuis aangezien ik bezig was met mijn kerstboom op te tuigen, ik weet het de sint is nog in het land. maar ach die zal er geen last van hebben, tenslotte krijg ik al jaren geen pakjes meer in mijn schoen, laat staan dat hij met zijn piet langskomt. dus tja. wat maakt het dan uit dat die boom al staat voor dat hij vertrokken is naar Spanje.
 
Kortom haar vraag of ik even een pakje voor haar kon halen bij de ophaalpunt van Bol.com was geen probleem voor mij , dat doe je gewoon voor je buren en zeker voor mijn buuf.
Dus ze stuurde een foto van haar rijbewijs want ik moest me legitimeren en  dan kon ik het pakje meenemen.

Dus ik eerst ff snel boodschappen gedaan bij de Jumbo om daarna, gewapend met mijn telefoon de ophaalpunt in te stappen.

Ik stond er te wachten, toen ik eindelijk aan de beurt was zei ik haar naam, maar door zon mondkapje is dat nogal verwarrend soms, dus moest ik het een paar keer herhalen maar daar heb ik geen moeite mee.
Dus ze liep naar achter en haalde het pakje.

Ze vroeg me mijn legitimatie bewijs, dus ik zo, hij staat op mijn telefoon is dat een probleem. nou nee dus. dus ik laat de foto van de rijbewijs van mijn buuf zien. een totaal andere foto, we lijken nog minder op elkaar dan de maanden januari en juli. kortom je ziet duidelijk dat ik het niet ben, ( ik laat even in het midden wie het knapste is.. maar dat spreekt voor zich. ik :-)  )
 
Dus ze keek, keek me nog een keer aan, ik lief glimlachen, daarin ben ik al aardig geoefend de laatste tijd, en zei niets.. ik dacht kijken wat ze doet. 
 
Ze pakte het scanapparaat en scande de rijbewijs en gaf me het pakje mee.. met toch wel een merkwaardige blik in haar ogen.
 
Dus ik zo, geen paniek, mijn buurvrouw had gebeld dat ik het pakje zou komen halen. dus het is goed.
Ik zag de opluchting op haar gezicht verschijnen.. dat ze het wel goed had gezien.. waarschijnlijk dacht ze dat ik een dame was in transitie.. tenslotte is het vrijdag paarse vrijdag. . dus is men er mee bezig.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten