dinsdag 14 december 2021

aan de wilgen

 

Het is balen, vreselijk balen, was ik vol goede moed begonnen met hardlopen, kreeg ik er zowaar weer lol in om op de late avond te gaan rennen, kreeg ik al bij de tweede keer dat ik ging rennen een enorme pijn bij mijn enkel, aan de voorkant, dus het gewricht zeg maar,  ik maak me dan niet zon zorgen, denk alleen maar het gewricht moet ff weer gesmeerd worden.. maar het lopen werd er niet lekkerder op.

Dus ik besloot na de tweede poging, wegens ervaringen in de zomer waarbij ik dus op mijn gewone sportschoenen hele stukken rende zonder last te krijgen van die enkel, om dat nu maar weer te gaan doen, op mijn sportschoen, en ja ik weet het, het is onverstandig, blessures etc. maar ik wilde het uitproberen of dat misschien iets zou uitmaken, omdat het in de zomer zo goed ging.

 Dus afgelopen woensdagavond was het zover, ik ging me totaal in mijn pak hijsen, ging rennen en ik voelde het al dat de schoenen toch minder fijn waren dan de vorige keer, ik voelde het echt dreunen door mijn lijf, dat was wel het verschil met de vorige keer met mijn echte hardloop schoenen,  maar toch mijn enkel deed het prima. dus ik dacht ik heb de oplossing gevonden.. 

Nadat ik twee keer had gerend, ik zit in de opbouwfase van 1 minuut rennen, 1 minuut wandelen, kreeg ik toch weer last van de enkel. niet meer of minder maar gewoon wetende als ik door zou lopen dan kon het wel eens een echte blessure worden en ben ik verder van huis, dan kan ik misschien zelfs het wandelen wel vergeten, dus ik ben rustig terug naar huis gelopen..

Bij thuiskomst heb ik bedacht ik moet maar een keer nog een afspraak maken met de fysio misschien zit er iets vast in mijn enkel waardoor het niet gaat, maar ik ben bang dat ik mijn hardloopspullen in de wilgen kan gaan hangen en dat ik me zal moeten focussen op de lange afstandswandelingen en het sporten in de sportschool.. terwijl ik dacht de oplossing te hebben voor het probleem van dat de sportscholen om 17.00 dicht gaan...


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten