vrijdag 21 december 2018

Wat een week weer.....

Het was dan de laatste week voor de kerstvakantie, ik moet zeggen het was een heftige week, maar dan  vooral omdat ik mezelf het zo druk heb gemaakt, maar het was het waard.

Het leuke is namelijk dat maandag heerlijk de kb heb gedaan en ik vind het heerlijk om te ontdekken dat het een groep aan het worden is, we leven met elkaar mee en genieten enorm van elkaars gezelschap.. erg mooi en ik vind dat een geweldig iets. 

Dinsdag was er schaatsen met de isk, ik mocht mee en heb er heerlijk genoten van de kids die zo genieten van de sneeuw, maar die ook zo genieten van dat ze er zijn. Ze stralen. ik mocht alle twee rondes erbij zijn en heb genoten van deze unieke kans.

De avond naar de prachtige film geweest van Maria by Callas, ik was nooit zo van de klassieke muziek, maar ik ben om ze heeft prachtige dingen gezongen.. heerlijk.

De volgende dag ook weer anders dan normaal, dit is mijn langste dag ik moet heel vroeg op en draai een lange dag, dit keer echter viel het mee, mijn twee tussenuren waren niet ingevuld dus ik kon mooi snel de boodschappen doen die ik nog moest doen, om goed voorbereid de kerst in te gaan. Daarnaast was er op de ISK de jaarlijkse kerstlunch, dus ik ben gaan kijken en mocht aanschuiven bij de oudere groep leerlingen die volgend jaar de school gaan verlaten. Het was zoals te verwacht was, super gezellig en erg leuk. Daarnaast was het ook weer eens mooi om met deze gasten een keer echt te kunnen praten.

Woensdagavond weer de kb, en ik beken ik was kapot... wat een beul was deze trainer.

Donderdag was een normale les dag, al hoewel.. ik had ineens twee tussen uren, dus snel gesport en onder de zonnebank gelegen om wat meer kleur te krijgen voor de kerst. als het geen witte kerst word dan maar in een bruine gloed op mijn lijf.. lijkt het misschien wel wat witter buiten.

Ik had een uitnodiging gekregen van vriend Bart of ik mee ging naar de musical Adams Family, wat ik geweldig lief en aardig vond. en het was een goede avond door het gezelschap, de voorstelling was ik niet kapot van.. ik denk of hoop eigenlijk dat de spelers gewoon een slechte dag hadden, anders is het heel triest gesteld met deze musical. Trouwens de stoeltjes zaten ook but. wat een rampen stoeltjes weinig beenruimte maar ook hard deze stoelen.

Na afloop van de voorstelling Bart thuis afgezet en snel even langs de locatie gegaan waar de lessenmarathon is gehouden. Ik wilde toch even mijn gezicht laten zien en de sfeer proeven, het was leuk en gezellig.. 

Vrijdag mocht ik invallen en ik had het geluk dat ik het eerste uur kon uitslapen, daarna heb ik maar de les gedaan met ballon trappen , alternatief vuurwerk, erg gaaf met die gasten. 

Mijn laatste inval uurtje was met een groep jongens van de techniek, ik draai mijn hand er niet voor om maar was wel even volop in de houding,. ze waren onwillig en dat begrijp ik ook wel, ze wilden liever naar huis, het was het laatste uur en dan komt zon malloot met drama ze les geven... ik zou ook de pe in hebben maar ja je moet wel wat. Dus ik ben maar eens begonnen met een goed gesprek, aangegeven dat ik net als zij er ook geen zin in heb maar dat we met elkaar het leuk moeten hebben. Dus ik ben met ze gaan ballon trappen, deze boys, de rouwdauwers gingen er meteen voor, ze wilden zelfs een tweede ronde.. en ze waren fanatiek. een paar leerlingen moesten bijna aan het zuurstof..

Daarna met collega's nog even een afsluiting gehad en nagepraat met elkaar over de afgelopen maanden wat er allemaal is gebeurt en dat was ook goed.om weer even bij stil te staan, het is veel dat is op zeker.

Daarna naar huis en daar lekker bijkomen van alles. boodschappen gedaan want er moet natuurlijk wel stoofpeertjes gemaakt worden voor het gezin, en voor de vrienden die komen.

het was een week met eigenlijk van het ene naar het andere hoogtepunt..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten