vrijdag 28 december 2018

pre kerst work-out

Dit is hem niet die ik moest doen, maar dit is wel een aardige goede weergave van welk een hel we doorgingen.

Afgelopen zondag hadden we de pre kerst workout onder de bezielende leiding van Marco.
Dit was zijn tweede keer dat hij de Cross xxl ging geven en ik moet zeggen, ze zijn pittig.

Zoals gewoonlijk kom ik niet om half 10, mijn bed laat me echt niet eerder los maar ben ik er om tien uur, gelukkig ben ik niet de enige en dat scheelt wel altijd

Dit keer was mijn maatje Krista er ook om 9.45 en dat was onze grootste fout, we hadden ons nog even schuil moeten houden maar dat zijn we vergeten. we kwamen binnen en konden meteen aan de slag. met 111 kb swing.. waarbij de ander de wall sit moest doen.. en dat is zwaar.. hoe ze dat zo lang volhouden bij expeditie robbinson is mij een vraag..  maar goed we hebben het gedaan en ik moet zeggen mijn benen waren al verzuurd.

Daarna kregen we de kerstboom workout.

dat hield in, we kregen een kerstboom te zien met stam.. we moesten beginnen met 10 keer in totaal de zaal door te rennen, daarna kwam de hel...  we moesten samen, ieder dus, 50 deadlift, 50 wall ball, 50 push ups, 50 sit-ups en 50 box jumps.. als je dat gedaan had ging je een tak in, en dan moest je weer 10 keer rennen en dan nog een keer die hele ronde van 50.. daarna weer rennen ,juist 10 keer en dan bij 40 mocht je iets schippen.. dus we hebben meteen de box jumps eruit gegooid.

daarna moest alles 40 keer en zo verder terug tot de piek waar alles 10 keer moest en dan moest je via de andere kant weer terug en dus eindigde je bij de 50 keer alles en dat twee keer om uiteindelijk  bij de stam nog weer een keer te rennen.. en dat moest tussen alle dingen in..

Het was met recht een kersthel.. ik vond meteen na deze workout dat ik recht had op heel veel zoet en suikers en alles wat verboden is...  wat was het afzien.

Al mopper ik dan wel veel , ik vind het elke keer weer leuk met elkaar zeker omdat we na die tijd nog even zitten na te praten bij een kop thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten