dinsdag 4 december 2018

7 jaar (on-) geluk?

Okey, het zal het lot zijn, een speling der natuur, de zwaartekracht of wat voor mysterieuze krachten dan ook.. het zal je maar gebeuren.


Gisterochtend kon ik half uitslapen ik hoefde pas om 7.15 op in plaats van 6.15, dat is toch een soort kadootje, dus wel lekker. Ik ben heel relaxt opgestaan, ben gaan douchen, heb eten klaar gemaakt, me aangekleed, je kent het wel, veel gedoe om soms te denken het resultaat valt wat tegen.. maar dit keer was ik best wel dik tevreden.

Ik moest nog wat schoonheidsfoutjes wegwerken, dus nog even een blik in mijn spiegel in de badkamer en zie daar dat er een stuk metaal vanachter vandaan komt, heel bijzonder. dus even naar gekeken, en gedacht het zal wel.. dus daarna nog wat rommelen in huis tot dat ik ineens een knal hoor en gerinkel.. dus ik spring op van mijn stoel, loop naar de kamer maar zie niets. dus dan maar even alle ruimtes door en toen ik in de badkamer kwam zag ik het al.. de hele vloer lag vol met scherven van mijn mooie grote ronde spiegel... gelukkig was er geen scheur in de vloer of in de wasbak, wat natuurlijk ook had gekund maar dat viel dus erg mee gelukkig.

Dus ik op zoek naar mijn mot blik en veger. maar die was niet te vinden, uit pure wanhoop maar met een wisser voor de ramen , een stuk plasstick de boel opgeruimd zodat ik in ieder geval daar nog kan lopen, de stofzuiger er door heen gehaald zodat het zoveel mogelijk spiegelglas vrij is.. ..

Dat om half 9 in de ochtend terwijl je al niet echt wakker bent omdat het gewoon niet zo ging het opstaan en zeker niet het hele ritueel wat je elke dat weer doet.. maar goed het was opgeruimd en schoon.

Daarna meteen in de pen geklommen om de verhuurder een bericht te sturen met de vraag hoe we dit gaan oplossen, ik noem dit gewoon een productie fout. want zon stuk metaal hoort niet los te laten lijkt me.. en het is iets wat in de woning hoort dus tja..

Gelukkig kreeg ik snel antwoord dat dit snel moest worden opgelost. maar nu is het de vraag wanneer ze dat gaan doen.. dat is de grote uitdaging vind ik

We zullen het wel zien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten