dinsdag 8 december 2015

Hij is on (off) line


Het heeft even geduurd, wegens wat onduidelijke afspraken, soms omdat er geen tijd was. Al heel lang lagen de paginas te wachten totdat ze eindelijk konden geplaatst worden, maar eindelijk vandaag kon het. 

Met Lulu, een oud leerling van mij, die mij aanbood om mijn website te updaten, ben ik dus vanmiddag vanaf 16.00 aan de slag gegaan. Het leek heel voorspoedig te lopen en te gaan maar helaas, het liep wat tegen. We moesten heel veel uploaden, omdat ik natuurlijk in mijn enthousiasme door ging met al mijn paginas, maar ja het ging ook zo lekker om eerlijk te zijn. Dus ja het was heerlijk werken. 

Nadat we een breek hadden gehad, gingen we weer verder Lulu bij hem thuis en ik bij mij thuis, Ineens bleken er van de 96 bestanden slechts 11 over gezet te zijn dus er moest weer heel wat gebeuren, alles paginas moest ik copieren en plakken en zo steeds nieuwe paginas maken. Kortom het was hard werken. Inmiddels staan alle 96 paginas in de box van flarden.nl maar nu nog on line, Helaas blijken de oude linkjes te werken en helaas de nieuwe nog niet, dus dat is lastig, Het hoofdblad is er wel, maar er is moeilijk door te linken. Dus ja, wat nu.. nagedacht en dus ineens besloten om toch maar in de loop van de week alle linkjes opnieuw in te voeren, wat dus inhoud dat ik avonden linkjes ga plakken en knippen naar de paginas en ik hoop het af te krijgen voor volgende week ik ga mijn best doen


Kortom er moet nog wat werk verzet worden blijkt wel

Mocht je al interesse hebben in hoe de site er uit gaat zien 
voer je in flarden.nl
en voor de oude site www.flarden.nl

ik kan even geen link geven nu omdat je dan heel gemakkelijk mijn site kan bewerken
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten