donderdag 17 juli 2014

dag 6 luierdag

 
vandaag maar eens een echte luierdag, dat begint met laat opstaan, al hoewel, half 9 is niet echt laat, maar toch, daarna eerst rustig een ontbijtje, even wat spelletjes op de computer en verder bijna niets.. heerlijk. . Langzaam ben ik begonnen met inpakken van de spullen voor mijn reisje naar mijn moeder, de kadootjes zijn bijna af en ingepakt. Het is nog een gedoe als een idee wat je had niet is gelukt en dat je dan alle zeilen moet bijzetten om er toch iets goeds van te maken. Maar dat is gelukt.
Wel wakker geworden met emmers en sop op de galerij, ik weet niet wie en wat maar ik geloof dat ik toch maar mijn raam dicht moet houden in de zomer als ik wil uitslapen, of ik slaap heel licht dat zou ook nog kunnen.
 
Maar goed, de sportschool in, kom ik daar een leerling van mij tegen en dat vind ik dan leuk, even een kort praatje en daarna was het klaar, heerlijk gewoon, Ik heb wederom mijn 6 kilometer geroeid, ( en nee mijn schema maker vind ik even niet lief, ik heb de pest aan roeien, het is ook opvallend dat hij ineens minder komt staan praten bij mij, zou er iets in mijn blik zijn dat hem tegenhoud) ik heb mijn 9 keer kracht gedaan en kan zeggen ik ben gesloopt, wel vind ik het leuk dat ik nu ik vakantie heb gewoon wat tijd heb voor mensen, met vreemde mensen praat en hele gesprekken heb heerlijk is dat.
 
Daarna ben ik even snel gaan zoeken naar een kadootje voor mijn moeder, dat is nog een heel gedoe, we hebben natuurlijk wel prachtige plannen, maar ja hoe geef je dat orgineel, dus ik ben maar eens creatief gaan doen, past wel bij me. We hadden een foto van het hele gezin, dus mijn broer met vrouw, kids en hond en ik, maar dezen waren niet om aan te zien. We hebben dus maar besloten dat we een andere sessie gaan doen op moeders verjaardag, en moeders mag ze knippen. Ik ben benieuwd, tot die tijd hangt in haar kamer een lijst met 5 apen, zodat we echt moeten doorzetten, leek me wel zo handig. Daarnaast geven we haar een weekeinde weg met zn allen, dit wil ze heel graag,  omdat we er alle 5 zin in hebben, moet dit gewoon , dat mensje word 80 en doet het zo goed dus laten we dan met elkaar dit voor haar doen in oktober.  Terwijl ik wat aan het rondstruinen was, omdat ik nog voor haar een lantaarn heb gekocht voor op haar balkon, en daarin een kaarsje wil die op een batterij het gewoon doet, en dat is volgens mij voor haar wel erg leuk, dan heeft ze een lichtpuntje op het balkon, voor als ze het een keer even niet zo vrolijk ziet als de meeste tijd, kwam ik toch een hoop dingen tegen waarvan ik dacht dat is het, dus meteen slingers gekocht met 80 erop , twee kaarsjes voor op de taart, tevens de cijfers die 80 kunnen maken, dus ik ga haar huis morgennacht als zij slaapt snel even een beetje opleuken zodat ze echt 80 is.
 
De dag voltooide zich met inpakken van de kadootjes, ook voor mijn buuf die morgen jarig is, en voor wie ik een erg orgineel kado heb gevonden., ben erg benieuwd wat ze er van vind. Nee dat zet ik hier niet neer want zij leest ook mijn blogjes, maar ze vind het morgen in haar brievenbus.
 
Eindelijk toch iets gevonden om op mijn koffer te plakken zodat ik hem kan herkennen op het vliegveld, ik heb de cijfers van mijn postcode gebruikt leek me wel wat, wilde eerst de cijfers doen van mijn cijferslot van de koffer, zodat ik hem zelf zo wie zo niet vergeet, maar dat lijkt me niet echt handig. Was ff in paniek, ik kreeg mijn koffer niet meer open nadat ik de code had verdraaid om te proberen of hij werkte, ben niet zo handig ik heb hem namelijk al behoorlijk ingepakt.. dus.. ja dat was dan balen als het niet was gelukt hem open te krijgen maar nu dus wel.
 
De rest van de dag ga ik lummelen en genieten van het niets doen vandaar dat het blogje er zo vroeg staat.
 
nog even een leuke oneliner, dat is de reden waarom ik nooit buig hooguit mijn hoofd knik
"Wie buigt voor de één, laat de ander zijn achterwerk zien"
feestpakket
 
 
voorlopige familie foto
 

het lijstje met het weekeindje uit
 
 
luie avond
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten