dinsdag 15 juli 2014

dag 4 late nacht vroege ochtend

Gisternacht was het later dan gepland, een vriend kwam langs en voor ik het wist was het zo gezellig dat het ineens 3 uur was, op zich niks mis mee natuurlijk, en ook prima  als je gewoon lekker kan uitslapen en dat kan ik.. tenzij... juist... de C1000 had denk ik gisteren besloten om alle winkelwagentjes te ontsmetten en schoon te maken, vind ik alleen maar lovenswaardig, maar niet om 7.00 in de ochtend bijna vlak onder mijn raam, die door de zomer openstaat. Het is natuurlijk goed dat ze dat doen, maar waar ik dan nog het meest van baal is dat er zoveel en vooral hard bij gepraat moet worden, alsof dat geluid met de hogedrukspuit nog niet genoeg is. Kortom een nachtje van 5 uur slaap is niet echt  bevorderlijk voor mijn gezelligheidsgevoel. Had dan ook besloten om na het sporten nog even wat boodschappen te doen, de nodige nootjes te halen voor Berlijn, het kado voor moeders klaar te maken en om dan maar weer mijn bed te liefkozen en bij te slapen omdat ik inmiddels weet, nu ik geen 20 meer ben de klap na een korte nacht, anders nog een hele week kan aanhouden en dat je dan een week lang met je ziel onder de arm loopt van vermoeidheid.
 
Na het sporten, waar ik met veel praten toch langer bleef dan ik zou moeten, en waar ik de foto's heb gezien die zo prachtig zijn dat je eigenlijk niet meer om Jawi heen kan, en je eigenlijk een eregast bent als je erbij komt, een warm bad ik kan niet anders zeggen, en nee ik heb geen aandelen.
Daarna de nodige boodschappen gedaan, opzoek naar een sticker voor op mijn koffer, ik bedacht me ineens dat mijn koffer behoorlijk onopvallend is, dat is natuurlijk prima voor als je hem steeds bij je houd maar ja deze gaat in het vliegtuig dus ja ik moet wel mijn eigen koffer terug tenslotte... dus ik moet iets doen met stickers etc om hem te laten opvallen. Niet gevonden tot dus ver, morgen naar de karwei etc, misschien dat ik daar iets kan vinden.
 
Moest ook nog even een nieuwe fles after shave halen omdat mijn fles echt leeg was vandaag, dus maar even naar de DA, en tot mijn stomme verbazing kreeg ik 25% korting dus ik had 17 euro winst op mijn flesje, dat zijn nog eens lekkere dingen in het leven.
 
 
Vandaag ook nog een brief van de postcodeloterij dat ik een prijs heb gewonnen, mag weer iets uitzoeken, dus gekozen voor de Toscaanse bruiloft lijkt me wel wat.
 
De avond door gebracht bij vrienden, heerlijk gegeten en daarna genoten van goed gezelschap en mooie gesprekken samen heerlijk, wat kan een mens toch gelukkig zijn van de goede dingen van het leven.
 
 
 
 

eten bij vrienden in de avond
altijd leuk en goed


heerlijk nog even in bed

ja ze moeten schoon maar waarom
zo vroeg
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten