maandag 14 juli 2014

dag 3, ach het is uitslapen

 
vanochtend, geen wekker, geen opstaan verplichting, maar gewoon opstaan als ik echt wakker ben, als ik echt uit bed wil en als ik echt denk dit is het voor nu.. met in mijn achterhoofd ik mag weer naar bed als ik wil, dus ook de hazenslaapjes die eigenlijk gewoon olifantenslaapjes zijn omdat ze zo vreselijk lang uit de klauwen lopen maar oh zo heerlijk zijn. Vandaag was ik erg fanatiek ik zou een pakket krijgen via de ptt en dat gaat vandaag bezorgd worden ik ben erg fan van deze service maar dan wil ik wel weten hoe laat ze komen, dit keer stond er wel een hele ruime tijdslimiet, en tot mijn grote verbazing kon je zien dat er een vakje bij zit dat je kan kijken hoe laat ze zijn geweest, ik begrijp dat niet, waarom zou ik willen weten hoe laat ze zijn geweest, ik wil gewoon mijn pakket, en als het als controle is om uit te zoeken of ze echt zijn geweest, lijkt me dat vrij simpel, ik vind wel of geen briefje in mijn brievenbus en mijn pakje ligt wel of niet bij 1 van mijn buren, kortom ik vind dat de grootst mogelijke onzin.. maar wie ben ik.
 
 
Na het opstaan heerlijk op mijn gemak wat gegeten, wat gedronken, naar de sportschool gegaan om even aan mijn cardio te werken, daarna de schuur in om mijn nieuw aangeschafte koffer mee naar boven te nemen om uit te zoeken of hij echt werkt, en of het slotje ook goed werkt, ik zie het namelijk gebeuren dat ik het niet snap. Inmiddels ben ik van de grote xl tas af voor 4 dagen, ik sleep zoveel mee en de helft gebruik ik niet, dus nu maar eens wat slimmer inpakken had ik me bedacht, inmiddels al wat kleine dingen klaar gelegd die mee moeten, omdat ik er nu aan denk en ik zie het gebeuren dat ik het vergeet als het nu niet klaar leg, zoals het er nu uitziet gaat alles er met gemak in, maar mijn toilettas moet nog en dat is een heel pakket... vraag me niet waarom maar ik neem altijd te veel mee, kennelijk is het zo hou ouder je word hoe meer je nodig hebt. Heb ook nooit de mannentoilettas begrepen, met maar 1 vakje en dat ze niet uitpuilen.. soms heb ik wel eens een afgunstige blik geworpen in zon toilet tas van een echte man, daarin zat naast de tandenborstel, een washand, tandpasta, deo, scheergerei, after shave,  zeep, een schroevendraaier en een platbektang.. die laatste twee begreep ik niet maar dan nog, vind ik het verdacht weinig wat zon man meeneemt op vakantie voor 2 weken, ik doe het er niet mee, zeker niet met die schroevendraaier en de tandenborstel
 
Vandaag ook meteen maar weer een back-up gemaakt van mijn bestanden, mijn foto's van mijn flarden,  op een extra externe schijf met een vermogen van ik weet niet hoeveel terrabite, dus hij is groots, de nieuwe bundel die toch ook echt wel moet komen deze zomer, dus dat zal werken worden naar mijn vakantie naar Berlijn en Nijmegen, maar hij komt af, dat weet ik..  Vandaag heerlijk geluncht met gekookte zeewier, heerlijk is dat eigenlijk op een broodje humus, een goddelijke traktatie aan mezelf, moet ik toch eens vaker doen.
 
daarnaast natuurlijk zoals ik mezelf ook beloofd heb even een uurtje in bed en ik moet zeggen het begint te komen, het gevoel van echt uitgerust te zijn, de druk glijd weg en langzaam beland ik in een soort van niks hoeft alles mag, al wil ik deze week toch wel heel graag even mijn kledingkast door ploeteren en overtollige kledingstukken verwijderen en doorgeven.
 
 
 
te kleine mannen toilettas
straks niet meer de laatste bundel
 als de nieuwste er is
kadootje voor mijn mede reiziger
 
 
zon koffer heb ik ook
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten