dinsdag 3 juli 2012

Geslaagd examenfeest

Gisteravond was het jaarlijks uitreiken van de diplomas aan de leerlingen van de vierde klas. Sinds vorig jaar gingen we weer naar het Castelum om daar op het podium de kandidaten hun diploma uit te reiken en tevens om met ze het te vieren en ze te verrassen met heel veel leuke dingen. Van te voren had ik met collegas afgesproken om te gaan eten bij Dolce vita in Alphen aan den rijn, en het was een leuke tent met leuk personeel dat alles voor je doet als het moet, het maakt ze niets uit.. Ze genieten van dat je er bent, speciaal voor ons werd een tafel naar buiten gesleept om ons lekker buiten te laten eten.. heerlijk. Daarna dus naar het Castelum om daar het examenfeest te laten starten. Het was prachtig om te doen, mede omdat de leerlingen achter de coulissen staan en dan mogen ze ineens zomaar het podium op.. en over het podium lopen ze dan naar hun plaats, Tijdens het lopen klinkt het lied, traditie getrouw.. We are the Champions van Queen. Het is een feest vind ik dit met elkaar. De grote aanwezig was onze unitleider van DC, maar die kon om persoonlijke redenen niet aanwezig zijn.Maar het blijkt weer hoe een kei ze is, want ze heeft nog snel een videoboodschap in gesproken in Amerika om toch haar leerlingen en eentje heel bijzonder in het zonnetje te zetten. Prachtig vind ik dit en zo goed dat ze dit deed. Tijdens het gebeuren werd er begonnen met een filmpje wat we met elkaar hebben gemaakt. Als een soort van grapige gebeurtenis maar ook meteen als cadeau aan de leerlingen. Het thema was dit keer wat doen docenten als jullie al weg zijn.. nou dat zijn gekke dingen zoals jullie op het filmpje kunnen zien die op mijn site staat.
Na het feestelijke uitreiking van de diplomas hadden we een korte pauze met daarna een act van illusionisten wat erg gaaf was om te zien. Ik blijf me atlijd weer verbazen dat ik weet dat ik bedonderd word maar niet de vinger er op kan leggen en dus toch ook erg verbaasd ben... het lijkt op sommige situaties in je dagelijks leven..
Na de act van de illusionist was er een disco door de school geregeld en konden we de leerlingen feliciteren en genieten van het feest. Zoals altijd was het weer een goede sfeer en was het genieten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten