dinsdag 30 juli 2024

rondje kringloop Aalsmeer

 

Vrienden Ayaz en Heleen zweren bij deze kringloop winkel omdat ze alles zo geordend hebben maar ook omdat hij groot is en ruim van opzet.. dus ik besloot, dinsdag, was eigenlijk het plan om te gaan wandelen, maar lopen in 29 graden in open veld is geen aanrader dat heb ik wel al ontdekt.. voor je het weet heb je een zonnesteek en ben je de klos.

Dus dan maar weer uitslapen, heerlijk en naar Aalsmeer voor een rondje kringloop. De Dorcas kringloopwinkel bestaat uit twee grote loodsen eentje met kleding, boeken, en snuisterijen servies etc en eentje met alleen maar meubels.

Nou mijn voorkeur ging uit naar de kant met kleding en snuisterijen en servies, om mogelijk nog weer iets te vinden van mijn servies Artzber  maar dat was er niet.

Wel waren er een paar prachtige grijze schoenen, die ik meteen dacht dat is iets voor een schoolfeest. of andere feestelijke gelegenheid, zodat ik gewoon in het zwart kan  T-shirt en zwarte broek en dan mijn schoenen afwijkend. zodat ik toch een bijzonder tintje heb

Dus die waren al vrij snel in de mand verdwenen, tevens heb ik er wat extra fotolijstjes gekocht voor de eventuele kunstwerkjes die ik nog ga kopen en ik alvast lijstjes op voorraad heb, Daar is de Kringloop ook ideaal voor. ook heb ik er nog wat spullen gekocht voor school, ook nog wat keukengerei en tot mijn prachtige verbazing stond er een prachtige zwarte vaas... die hoog was met een witte design teken erop. dus die ook nog gepakt. 

Daarna had ik de smaak te pakken ben ik nog even langs een andere kringloop zaak gegaan, daar waar Dorcac zo goed in is, zo slordig was deze kringloop,. want het was een soort vrijmarkt, je kocht een tasje voro 5 euro en die vulde je dan..  ik had er eerst wat moeite mee, maar heb er wel wat dingen gekocht voor jeugdsentiment.. zoals een prachtig doosje met hele oude houten blokken waar je een huisje mee kan maken en o wat een jeugdsentiment houten tollen.. die waren er nog  waar je vroeger met een stokje met een touwtje er aan, bind touw wel te verstaan, moest wel van een bepaalde soort dikte zijn en dan maar slaan en die tol maar draaien op verschillende plekken. prachtig, dat vond ik nou leuk om mee te nemen, verder was er weinig maar goed nog wel een jasje lichtgevend in black light, voor school.

Daarna dus naar de derde, en die viel vies tegen.. ik had echt iets van dit is zo raar en zo onbegrijpelijk. er was eigenlijk maar 1euke lamp qua stijl maar ik dacht meteen het is jammer dat er heel fel licht vanaf komt en daar ben ik niet zo van.

Maar ik ben heel tevreden met de aankopen die ik heb gedaan voor mezelf. 

Daarna langs het postkantoor om mijn nieuwe prullenbak voor in de keuken op te halen, die oude is af, hij  roest en ziet er niet meer uit, dus hij mag weg. 

De nieuwe kwam, was iets kleiner dan ik nu heb, maar toen ik hem uit de doos haalde, was hij niet zilver maar zwart, dat kan nog maar de deksel was goudkleurig. dus dat was heel snel terug in de doos en retour afzender, want dat vind ik een lelijke combinatie. dus daarna maar een ander besteld.

Kortom de vakantie is heerlijk ik rommel wat aan. maar ik geniet er wel van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten