vrijdag 12 juli 2024

lunchen met de sectie

 



Wat is het een eer dat ik met een stel jonge honden van de kunst sectie op pad mag. Marlous en ik hadden het erover dat we wel weer een keer wat leuks wilden doen, en bij het heerlijk programma, Nu te zien, was ineens een aflevering over de kunst in Ruigoord. Ik had er al veel over gehoord maar nog nooit geweest dus was het belangrijk om maar eens te gaan kijken wat het is...

Na een wat kort overleg leek het ons leuk om dit met de sectie te gaan doen.. dus zo gezegd zo gedaan.

Het plan was goed.. maar je de griep en andere ongemakken troffen de sectie cultuur..dus tja wat nu..  dus besloten we, ondanks de vele plannen die we hadden met elkaar om maar het jaar af te sluiten met een heerlijke lunch bij de Burgemeester.. We wilden weer heel graag naar De Herberg maar die was helaas gesloten op maandag dus we moesten wel iets anders..

 We zijn eerst heel relaxt naar de Burgemeester gelopen en bij binnenkomst had je alle ruimte om een plek te kiezen. We kozen eerst voor een ronde tafel maar die was zo erg wankel dat we besloten om toch maar ergens anders te gaan zitten.

De serveerster kwam en we deden onze bestelling, we zeiden dat we ook graag wat te eten wilden hebben, maar dat moest bij een ander serveerster/ober..heel efficiĆ«nt.. zij was alleen van de drankjes.. 

Nadat we onze drankjes hadden gekregen duurde het heel lang voordat we eindelijk ons eten konden bestellen.. maar toen het kon hebben we ook gewoon genomen waar we zin in hadden..  Ik had gekozen voor en omelet met geroosterde groente en kaas..  heerlijk met twee plakken echt lekker ambachtelijk brood.. genieten...

We hebben heerlijk met elkaar zitten te praten over van alles en nog wat.. erg leuk was dit..Nadat onze buikjes rond waren, we heerlijk hadden gegeten zijn we met elkaar weer aan de wandel richting school gegaan. 

Ik moest nog even het wondermiddel Tea Tree tegen kalknagels. .ik ben er nu al een tijdje mee bezig en zie dat het werkt, eerst de nageloppervlak heel erg gaan veilen, dan met vloeibare vitamine c erover heen en als dat aardig opgedroogd is doe je er tea tree over en het is niet meteen weg maar ik zie duidelijke verbeteringen en het gaat echt lekker.

Daarna zijn we nog even de SoLow ingelopen waar ik nog een lading zwarte schuursponsjes heb gekocht maar ook spullen omdat mijn moeder  90 gaat worden en ik toch haar huis een ietsje feestelijk wil laten lijken.. maar wat is het lastig dat je bijna niets kan vinden voor iemand die 90 gaat worden.. kennelijk is dat heel bijzonder en hebben ze er niets voor.

Daarna al pratend met elkaar terug naar school gelopen om daar nog even te praten en toen vond ik mijn dag wel lang genoeg en ben ik heerlijk naar huis gegaan.

Maar wat is het een voorrecht om te mogen werken met zulke heerlijke mensen van Kunst waarmee ik de sectie Cultuur vorm.. prachtig en zo gezellig met elkaar.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten