maandag 15 juli 2024

Personeelsuitje

 

Als afsluiting van het jaar gingen we in verschillende groepen uiteen, ik zou eerst een workshop drama geven maar helaas was daar geen animo voor, dus dat was jammer.. .

Dus ik moest iets kiezen en ik koos voor  e chopper, ...  ik was door een misverstand wat te laat, achteraf was ik blij want de uitleg duurde al een half uur, en ik kreeg de verkorte versie van 5 minuten, ideaal.. maakt dat het dus snel duidelijk was, en scheelde me veel tijd.

Eindelijk mochten we weg en in het begin is het wel even wennen, ten eerste je rijd op 2 wielen in plaats van 4,, dus evenwicht was even een dingetje. moet toch meer doen op iets met 2 wielen.. maar niet fietsen.

Het remmen was ook even een dingetje, als je te snel er aan trekt sla je of achterover of voorover. dus het was even uitproberen. maar het was wel spannend om dit te gaan doen.

Onderweg werd je steeds meer vertrouwder met de shopper en dus ging het ook steeds beter, wel was het even wennen dat je dus breder zit met je stuur en dat je dan denkt dat je ergens tussendoor kan maar dat gaat ook maar dat is wel even nadenken.

We reden met een hele grote groep door het groene hart, totdat we een soort opstopping kregen  waarbij we niet verder konden , de achterste regionen.. de rest ging verder... maar ach we dachten we komen elkaar wel tegen bij het volgende kruispunt.. maar nadat we ons tussen de tractoren en auto's hadden geworsteld bleek dat de groep kennelijk ons niet had gemist en die waren dus lekker doorgereden en we stonden daar op een onbekende punt voor mij.

Dus we besloten om maar naar Bodegraven te gaan om daar wat te eten en te drinken, We waren in het centrum van Bodegraven en daar hebben we heerlijk met elkaar gezeten, wat gedronken en ook een tweetal kroketten genomen heerlijk.. om daarna terug te gaan naar het begin punt, het gaan wel gemakkelijker dan de heen weg om eerlijk te zijn..  je was vertrouwder, al zag dat helmpje wel heel dom eruit maar ja daar is niets tegen te doen dat is voor de veiligheid. Dat weerhoud mij ervan om een e shopper te kopen omdat dan mijn haar zo dom gaat zitten.. maar goed vond het wel heel er gaaf dat ding.

De terugweg ging bijna goed totdat ik een afslag miste naar een fietspad en bijna de A12 opging, maar gelukkig kon ik dat herstellen. en kon ik via een parkeerplaats weer op het fietspad komen, maar het was wel even wennen dat aan je stuur ook de gashendel ziet. ik was bijna door mijn onkunde ook nog bijna in de Rijn beland omdat ik terwijl ik naast de e chopper stond  en ik de gashendel opentrok..

De snelheid is niet erg noemenswaardig maar ja daar gaat het ook niet om. het is gewoon heerlijk en op de terugweg kon ook echt genieten van de omgeving en bedacht me dit is ook wel relaxt.

Na afloop hadden we nog een bbq, maar ik zat nog erg vol van de kroketten en van het ijsje dat ik niet veel heb genomen wat ook niet erg is..  het was goed.

Wat een heerlijke middag was dit wederom en ik heb oprecht genoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten