zondag 14 juli 2024

inpak festival...

 

Vakantie is heerlijk.. is genieten zeker als je plannen hebt om lekker weg te gaan, natuurlijk staan er de vaste items op mijn lijstje. mijn stad Berlijn moet ik zeker bezoeken...  daarnaast wil ik ook naar Londen, ondanks dat ik er was in het voorjaar maar het is goed om Erwin weer even te zien en met hem te praten bij een maaltijd..

Daarnaast staat we aan het begin van de nieuwe vakantie kamperen. namelijk de Provincietocht.. we hebben de provinciƫn afgerond met alle tragiek in Zeeland nog vers in ons geheugen... waar we zowel mijn tent als de camper achter moesten laten... maar goed we hebben nu een echt mooi en goed begin van wederom een mooi avontuur.

Ook staat er natuurlijk een bezoekje aan mijn lieve moeder in het plan, tenslotte is gaat ze 90 worden.. en dus dat gaat gevierd worden.

Maar aangezien ik wederom niet zo goed ben in plannen.. heb ik meteen al inpak feest.

3 lijstjes omdat ik veel weg ben en tussen door even thuis kom om de was te doen, de andere tas te pakken, soms kan ik het ene zo overpakken naar de andere tas. kortom het is even een organisatie zo aan het begin van de vakantie.. maar ja dat komt ook wel goed dat kan niet anders.

De lijstjes zijn bijna klaar en afgestreept, tevens ben ik bijna zover dat ik zelfs al de lijst met wat ik ga doen in Berlijn en in Londen ook klaar heb en daar verheug ik me erg op. een Candlelight concert in Berlijn, en in Londen naar de musical van Michael |Jackson. dus dat is ook lekker..

Daarnaast wil ik natuurlijk op Texel naar het museum daar om de jurk te zien die in de documentaire was van het wrak en de jurk, waar een aantal jutters/ duikers het wrak vonden en daar een hele prachtige jurk vonden en natuurlijk veel meer.. maar om de jurk ging het, ze hadden het keurig gewassen in de wasmachine het is zelfs door 1 van de vindsters gedragen en ze hadden lol totdat men er achterkwam en het was natuurlijk nationaal erfgoed en het moest afgeven worden aan de staat waar de jurk met zoveel zorg etc werd behandeld... geweldig

Hierbij moet ik altijd denken aan het verhaal in een museum, een kunstenaar bracht zijn kunstwerk achter op de fiets naar het museum en daar stonden mannen te wachten met witte handschoentjes en die namen het aan  en toen was het kunst.. heel bijzonder de witte handschoentjes doen het hem dus.. tegenwoordig pak ik dus thuis ook mijn kunstwerkjes die ik heb gekocht met witte handschoentjes van de muur dus het is echt belangrijker kunst

Maar al schrijvend is het inpakken gedaan in mijn hoofd nu nog in de werkelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten