donderdag 18 juli 2024

Lunchen in Reewijk Deli lounge..

 


Het was weer tijd voor ons lunch afspraak, het is ooit ontstaan toen  we niet meer konden samen sporten om diverse redenen, dus besloten we om samen te gaan lunchen.. het gekke is daardoor is de vriendschap  steeds beter geworden, we hebben veel lol maar bespreken ook het leven samen over het hoe en wat. We praten samen onder het genot van een maaltijd.

In het begin deelden we steeds de kosten van de maaltijd, maar tegenwoordig doen we het als volgt. degene die het regelt betaald, dat geeft een hoop gedoe minder.

Keurig op tijd was ik er en voor het eerst was Elias er eerder dan ik. heel leuk.. die zat al achter raam achter een tafel te kijken,.

De ingang was even moeilijk te vinden maar toen ik hem gevonden had was het ook meteen goed. We zien elkaar beginnen een gesprek en praten samen over veel dingen die ons bezig houden, de ene keer praat ik wat meer de andere keer Elias en zo kabbelen onze gesprekken en vriendschap als een rode draad door ons leven.

Dit keer waren we dus bij Deli lounge, nooit geweest, maar het is ook wel een soort lunchroom. Toen ze de bestelling op kwamen nemen zei Elias al meteen, ik denk een groene thee en een ice green met citroen. nou dat klopte,  we konden meteen de kaart bekijken, ik besloot om de lunch menu vega compleet te nemen, deze bestond uit een glaasje mosterdsoep, een mini salade, een mini groente kroket op een stukje stokbrood en een broodje geitenkaas. Elias bestelde de clubsandwich met een salade erbij. ik begrijp nooit zo goed de opbouw van die clubsandwich, veel brood met daar tussen veel beleg en onmogelijk om goed te eten. kortom ik vraag me af wie dat bedacht even en wat er nou zo club aan is.. sandwich begrijp ik maar de club geen idee.

We raakten bijna niet uitgepraat en voor we het wisten was het alweer tijd om afscheid te nemen van elkaar met wederom een nieuwe afspraak in de agenda's zodat we elkaar snel weer gaan zien. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten