maandag 29 juli 2024

Spelletjes avond....

 

ja het was weer tijd.. Jeroen en Femke had ik al veel te lang niet gezien en gesproken, dus er kwam een uitnodiging voor een spelletjes avond. 

Dus we hadden meteen al weer lol en zin in, ik had voor ze uit Berlijn een leuk zwart rompertje gekocht voor de aanstaande kleine en voor Jeroen had ik een boekje gekocht over de val van de muur.. met dvd. die bestaan ook nog.

Tevens had ik vrijdag ochtend al vroeg de cheesecake gemaakt, met aardbeien, zo leuk om even te klooien in de keuken, tevens snel nog mijn gekochte jas opgehaald bij de stomerij, soep gemaakt en het huis nog snel even schoongemaakt, hoefde dit keer niet zo heel veel want tja... ik was een week weg tenslotte.

Om kwart voor 8 ben ik naar Femke en Jeroen gelopen, helaas kon Fenny niet mee, maar dat komt vast wel een andere keer.

Bij aankomst gaf ik ze meteen het boekje wat ik had gekocht voor Jeroen in Berlijn, over de bouw en de val van de muur, een aan Femke het rompertje in het zwart met voorop het Batman teken..  ik dacht zo vaak krijgen ze geen zwart voor een baby en laat ik mijn handelsmerk vooral laten gelden.

Natuurlijk viel de cheesecake in goede aarde, dus dat was een goed begin, tussen door moest ik nog even naar huis om iets te regelen, maar om 21.00 konden we dan beginnen met spelletjes.

We speelden het spel met de totem en ik weet niet of ik nu oud en traag ga worden, of dat ik niet alles  zo gemakkelijk kan onthouden maar ik ben deze avond er hopeloos in gegaan.. ik verloor steeds, zag het niet zo helder, maar dat mocht de pret niet drukken. het was weer een feestje om samen te zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten