vrijdag 12 juli 2024

elke ochtend rond 7.00.. behalve op zondag...

 

Al een tijdje word ik om rond 7.00 gewekt door een geluid wat ik niet kon thuisbrengen. het is een hoog geluid dat lijkt alsof er iets omhoog gaat worden gebracht.

Het lijkt soms op het geluid van een Drone, het lijkt soms op een vervelende mug die maar niet dood gemept kan worden. kortom irritant.

Zeker als je eindelijk een keer kan uitslapen en dat je dan door dit geluid wakker word gemaakt. Ik werd er oprecht heel sacherijnig van.

Het meest irritante vond ik wel dat ik dus niet kon achterhalen waar dit geluid vandaan kwam.. 

In mijn achterhoofd zat nog de tijd dat de vrachtwagens kwamen laden bij de Jumbo wat altijd met veel lawaai en geschreeuw ging. als of ze elkaar jaren niet hadden gezien, wat niet zo was natuurlijk maar zo voelde het wel.. Ze moesten vooral zeggen hoe vroeg het was om 6.00 maandag tot en met zaterdag, zondag ochtend was de enige ochtend dat je kon uitslapen..

Maar nu dus iets nieuws.. dat irritante geluid dat niet thuis te brengen is en wat vreselijk irritant is....

Toch op een ochtend toen ik rond 7.00 naar mijn werk ging. zag ik ineens dat wat dat irritante geluid maakte. en bladblazer waarmee de man die het winkelcentrum schoon houd mee liep en die liep steeds met dat ding de bladeren die al waren gevallen op de 1 of andere manier, van de stoep in de goot te blazen, dat hij het elke ochtend doet begrijp ik, want hij ruimt niet op, hij blaast ze op de weg en dan komt er weer wind en ja hoor dan liggen ze weer op het trottoir..kortom het schiet niet op


Maar ik ben blij dat ik weet wat het is en binnenkort maar een keer hem aanspreken en vragen of het later kan dat blazen...  of dat dat kleine karretje terug kan komen die alles gewoon 1x in de maand kwam schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten