woensdag 18 augustus 2021

Geweldig dit ( censuur)

 

Aangezien ik op facebook een uitbrander heb gekregen en dus niet meer een plaatje mag laten zien van blote billen, dit maar even als blikvanger voor onderstaande blog waarin billen en oh gruwel zelfs een penis voorkomen.. terwijl het kunst is.. dus om te voorkomen dat ik voor altijd van facebook word verwijderd maar even op deze manier want het artikel is te hilarisch om niet te vertellen


 

 Soms lees je iets in de krant waarbij je dan moet glimlachen, uiteindelijk omdat je fantasie op hol slaat zit je te bulderen van het lachen achter de computer. Dat is ook het geval bij onderstaande bericht, wat vind ik dit humor, hoe komt die timmerman erop, ik voel de spanning van dat hij dat heeft gedaan, heel stiekem, bang dat hij betrapt gaat worden, totdat het gelukt is, de boel is neer gezet, de steigers of wat ze in die tijd hadden, zijn weg gehaald en dan de lol die hij stiekem in zich heeft. niets zeggen tegen niemand, dat lijkt me nog het allermoeilijkste van het geheel, maar toch.. hij heeft het geregeld, het is klaar.. heerlijk dit.. en dan de lol na die tijd, in de kerk zitten en weten dat er een  toch wel homo erotisch afbeelding, door de houding van het mannetje,  stiekem is geplaatst in de kerk.. heerlijk lijkt me dit.. ik zou het zelf kunnen bedenken, stiekem iets doen wat niemand weet...  en dan de lol die je er om hebt..  denk dat ik daarin wel op deze timmerman maar ook zeker op mijn vader lijk...

Verbouwing onthult pikante verrassing: houtsnijder verstopte mannetje dat edele delen toont in kerk

Na 800 jaar heeft een verbouwing een wel erg pikante verrassing opgeleverd in een kerk in het Britse Hereford. Het grapje van een timmerman was al die tijd verborgen gebleven.

Het dak van de All Saints-kerk in Hereford is naar schatting in het jaar 1200 gebouwd en in 1330 ongeveer afgerond. Het moet tijdens die bouw zijn dat een timmerman een grapje heeft uitgehaald door verborgen in het dak een mannetje dat zijn edele delen toont te verwerken.

Pas tijdens de verbouwing van de kerk is het grapje van de timmerman aan het licht gekomen. Op sociale media en Reddit kreeg het mannetje al de naam Seamus O’Toole mee, en heel wat mensen maken er grappen over. „Leuk te zien dat in die tijd ook al grappen uitgehaald werden”, schrijft iemand. „Waarschijnlijk zat hij dan in de kerk, omhoog te kijken, terwijl hij als enige wist dat het daar was. Prachtig”, schrijft iemand anders.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten