donderdag 15 april 2021

YES...Actie

 

Vond het erg genant om eerlijk te zijn, maar toch kon ik me niet meer beheersen.. dus ik besloot afgelopen woensdag om dan maar een afspraak te maken om in 20 minuten de Action te bezoeken, omdat ik nogal wat spullen nodig heb die ik dus niet meer heb. wat op is of op raakt, maar ook, dingen voor school die ik nodig had.
 
Het was en is een bijzondere ervaring, het is alsof je illegaal iets gaat doen, er staan mensen in een rij, ik dus ook. en dan mag je los. je mag de winkel in.
 
Een soort van spanning bekroop me toch wel om eerlijk te zijn of ik dat wat ik zo zorgvuldig op mijn lijstje had gezet of ik dat wel kon vinden, en of het er nog wel was.
 
Helemaal uitgelaten ging ik de dag al door, maakte de ene flater na de andere, want ja.. het is zoals ooit lang geleden de wasstraat voor de auto een uitje was, was dit ook weer een uitje.
 
Helemaal goed in de kleren, netjes de haren in de plooi, en stralend zoals ik altijd ben, ging ik dus onderweg naar de Action, in mijn wijsheid had ik al besloten om met de auto te gaan voor het geval ik zoveel leuke dingen zag die ik wilde kopen dat ik ze zou moeten laten liggen omdat ik het niet kon dragen.
 
Keurig was ik er veel te vroeg, maar ik mocht meteen doorlopen en de winkel in. geweldig , ik blij,.. want niet wachten betekende dat ik meteen ook meer tijd had om te winkelen.. De dingen die ik moest halen had ik heel handig op een briefje gezet zodat ik dat niet kon vergeten. maar toch als je daar loopt schieten dingen te binnen die je toch nog moet halen, dus die neem je meteen mee, zoals bakpapier, nooit meer aan gedacht maar ik wist dat deze doos leeg was..
 
Daarnaast zag ik nog wat meer handige dingen die ik echt nodig heb, en niet omdat ik daar toevallig ben, mede omdat ik ontdek dat ik dat niet meer had
 
Tevens had ik wat dingen gekocht voor school die ik nodig had, omdat ik er niet meer genoeg van had
 
Kortom met een redelijk gevulde tas verliet ik de Action en bedacht ik me, wat is dit heerlijk om zo te lopen. zonder dat je  last heb van andere mensen. heerlijk 
 
het voelde alsof ik een date had gehad die erg geslaagd is. was
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten