dinsdag 27 april 2021

omdat het kon

  

Dit jaar is het wederom een bijzondere Koningsdag. geen vrijmarkt, weinig feestgedruis, kortom het is niet zoals we gewend zijn. daarom besloot ik maandagavond na school meteen de trein te pakken naar Coevorden om daar een etappe van het Pieterpad te lopen.

Nadat ik klaar was op school en mijn afspraak was afgerond ben ik naar het station gelopen om daar dus de trein te nemen. Onderweg kwam ik een paar leerlingen tegen die gezellig met mij opliepen naar het station. Bij het station aangekomen eerst maar eens de Polarsteps aangepast zodat ik alles weer op de goede volgorde heb staan. Al loopt er nu een stukje scheef maar ach zoals ik al een keer eerder zei, ik loop mijn levenspad en die ging ook niet altijd zoals ik het gepland had. . Dus onderweg in de trein ging het zijn gangetje, zitten en wachten totdat je er hebt, wel vind ik het karig als je naar het toilet moet dat die dan niet bereikbaar is wegens de korte overstap tijden. Gevolg het stuk Emmen naar Coevorden met gekruiste benen gezeten en knijpen.. knijpen alsof mijn leven ervan af hing. Wat ook waar is want ja.. het is wel mijn eer te na om in mijn broek te plassen. 

Gelukkig was de trein erg geweldig het waren alleen maar veel hobbels op de rails met als gevolg dat ik ben blijven knijpen.. een uitdaging dus. Gelukkig kwam Coevorden erg snel dus ik hoopvol de trein uit... om te ontdekken dat dit 1 van de weinige stations is waar geen toilet is.. postduif als ik ben ging ik met de app aan perfect de verkeerde kant op...met mij geen saai moment maar met een blaas die blijft dringen...is het minder prettig... gelukkig ontdekte ik al snel de fout.. ongeveer 3 kilometer van het station af..dus..nog meer knijpend naar het hotel..toen ik bij het hotel aankwam zei ik als eerste mag ik eerst naar het toilet, ben met de trein..en nergens een toilet onderweg.. dus nadat de roep van de natuur was getemperd kon ik inchecken en naar mijn kamer.. met de verheugende mededeling dat het ontbijt om 6.15 al kan.. lopend buffetten op de kamer eten...dus leve de lunch voor onderweg.

De avond doorgebracht op de kamer.. de meegenomen broodjes en cup a soup genuttigd, gekeken naar typisch Leiden, per seconde wijzer en het uur van de wolf...met Claudia over haar show over Heintje Davids.. die ik dus ook wil zien.. daarna slapen...morgen tenslotte vroeg op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten