zondag 11 april 2021

Een heerlijk dagje...

 

Gisteren bij Rick en Chris geweest in het heerlijke Rotterdam, Altijd een feestje om in deze stad te zijn.

We hadden afgesproken voor een lunch om 12 uur, dus ik was al vroeg op , want ja er moest wel het nodige restauratie werkzaamheden verricht worden in de vroege ochtend. Ook de dingen die ik meestal doen op zaterdag, zoals wassen, mijn gewichten in de kamer gooien en aan het sporten,  wandelen en meer van dat soort dingen die je op een doordeweekse zaterdag doet, gingen vandaag niet door. Geen punt er is ook nog een zondag en ach er komt vanzelf weer een zaterdag.

Wel had ik voor de mannen een tasje gemaakt met daarin een beker zodat Chris zijn koffie mee kon nemen in zijn auto, en dit kon zetten in het houdertje, daarnaast had ik voor Rick een set van 3 houten spatels van olijfhout meegenomen, een broek die wel mijn maat is, maar die kennelijk bij de ali expres toch kleiner uit gevallen was, en je weet nooit of je hun er blij mee maakt. daarnaast, natuurlijk ook iets lekkers, dus ben ik even langs de aardbeien drive in gereden in Alpen om voor de mannen aardbeien  bonbons te kopen.

Dus ik stapte wat vroeger in de auto dan ik normaal doe, maar het is alleen maar leuk als je ook leuke dingen kan meenemen voor mensen die je leuk vind om ze te verrassen.

Het was onderweg lekker rustig, en ik dacht kon dat maar altijd zo zijn, lekker rustig onderweg, geen gedoe met veel mensen onderweg met autos etc maar gewoon alle rust en kalmte heerlijk

Zoals altijd bij aankomst is het alleen maar leuk en gezellig, de cadeautjes vielen goed in de smaak, daarnaast was het een kennismaking met Tom de nieuw kater van Rick en Chris.. zal het kort samenvatten het is veel kat. heel veel kat.. maar wat een speels en lief beest.. geweldig.

Daarna lekker zitten te praten terwijl Chris druk bezig was met het voorbereiden van een Japanse lunch, bestaande uit een miso soepje met zijde tofu, en een aubergine in gesmeerd met een lekker goedje en gegaard in de oven en daarna nog even onder de grill, en daarbij rijst.. Rijst zoals alleen Chris dat kan koken.. 

Het was heerlijk. We besloten om en spelletje te gaan doen, en dat werd wederom erg gezellig. het spel brainkrakers is erg vermakelijk maar ook zo moeilijk. maar wel erg leuk...

Daarna nog een poging om Cluedo in kaartspel vorm te begrijpen maar dat was niet te volgen, dus daar hebben we de moet voor opgegeven, dus we zijn het spel scrabble gaan doen.  heerlijk, wat hebben we gelachen met elkaar om dit spel.  

Na een heerlijke pizza, nog even het spelletje scrabble afgemaakt om terug te keren naar huis om 20.00, ruim voor de avondklok, wat altijd voor mij handig is omdat ik de gave heb dat ik altijd als ik uit Rotterdam kom met de auto ergens een afslag mis die zo duidelijk is dat ik me afvraag hoe ik die heb kunnen missen ,maar ik kan dat dus..

Het was zoals altijd een heerlijke middag met veel humor en lol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten