zondag 18 april 2021

en altijd op het moment dat het niet uitkomt....

 

Altijd als je het net niet kan gebruiken gebeurt het.

De zaterdag zat best een beetje vol, moest veel doen na mijn idee dus ik moest volop aan de bak.

Opstaan om half 8, aankleden in sportkleding en daarna rustig ontbijten wat werken nog aan de flarden bundel over het pieterpad etappe 3 en 4..  met in mijn achterhoofd de gedachte om misschien nog wel een keer een bundel uit te brengen met alle flarden die ik heb geschreven over de indrukken van het pieterpad, maar dat komt pas als hij volbracht is.. eerst maar het eerste boekje uit zo rond het einde van mei..

Maar goed daarna ff heftig gesport.. behoorlijk heftig zelfs. ik begon met 21, 18, 15.12, 9 ,6,3 kb swing in combinatie met hetzelfde aantal squats

daarna het zelfde met burpees  van 21 naar 3 en dan omgekeerd terug van de kb swing en squat., daarna  buikoefeningen en jumping jacks en voor ik het wist was ik een dik uur bezig en toch maar mooi 600 kal verbrand dus ik blij.

Terwijl ik naar mijn computer loop om nog de laatste flarden te schrijven voor de bundel over etappe 3 en 4 zie ik ineens een groot blauw vlak waarom staat er is iets mis met de computer, en dan allemaal dingen die ik niet begrijp maar zie wel een link waar ik op  moet drukken, maar dat heb ik  inmiddels wel geleerd niet doen. dus ik heb gewoon de computer uitgezet op de harde manier en gehoopt dat het het dan wel zou doen. nou nee dus.. dus  tja dan bel ik altijd Marcel , een oud lotusmaatje de erg veel verstand heeft van computers, maar dit keer kon hij ook niet veel helaas.

Dus goede raad is duur, dus ik dacht, laat ik gewoon doen wat iedereen doet die nergens verstand van heeft , ik gooi gewoon radicaal het stroom eraf en klaar. en dan start ik weer op..

Dus ik heb dat maar gedaan en ineens plop het begin scherm. dat was al hoopgevend, dus daarna ik  alles opstarten en kreeg ik de mededeling dat ik de computer opnieuw moest opstarten omdat de schijf werd gerepareerd, dus dat heb ik maar gedaan. soms ben ik braaf, en met samengeknepen billen heb ik zitten kijken en ja hoor er gebeurden van alles, wat ik niet begrijp maar zag wel dat het steeds naar 100% ging en in mijn beleving is 100% goed. is genoeg.. dus dat ging zijn gang..

Na een paar spannende minuten wat wel uren leek, waarbij ik toch regelmatig maar even weg liep. alsof ik naar een spannende horror film zat te kijken en het niet meer kon aanzien. Zoals je vroeger dan je handen voor je oren deed en je ogen dicht of achter een stoel ging zitten..  maar dan toch met 1 oog kijken... en ja hoor het startte zich op en het was klaar

er was kennelijk ergens een bug waardoor hij niet kon opstarten maar het heeft zich zelf hersteld gelukkig.. 

mijn zaterdag kan niet mooier zijn dan zo. mooi weer, en de computer die het doet, de bundel die af is en dat komt in de blog van morgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten