maandag 19 april 2021

omdat ik ze zo miste


 Ondanks dat ik de nieuwe schoenen aan het inlopen ben en dat best goed gaat, ze zitten best lekker, maar af en toe toch wat last van mijn hielen, dat schuurt, heb ik nog niet het vertrouwen dat ik er inderdaad 3 dagen achter elkaar op kan lopen  in totaal meer dan 60 kilometer. Tuurlijk denk ik dat dat wel gaat lukken, want ik ken mezelf, ik zet door, de ingeslagen weg zal ik hoe dan ook volbrengen tot het einde en je zal mij niet horen zuchten en steunen dat zeker niet.. maar toch..

Komende zaterdag ga ik met vrienden Paulien en Nico een lange wandeling maken, een hele lange wandeling en dus dat is een mooie vuurproef voor of ik het wel kan op de nieuwe wandelschoenen. Mocht ik daar nou vreselijk veel last van krijgen dan heb ik voor de zekerheid, en ja hoor ik kon ze toch nog krijgen, daar over straks meer,  geprobeerd om de oude wandelschoenen die licht zijn maar heerlijk lopen toch nog te kunnen kopen. Zodat ik die op voorraad heb want hoe ik het ook ga bekijken, de oude wandelschoenen kunnen niet meer, die zijn af.. ik voel de steentjes en elke oneffenheid door de zool heen in de bal van mijn voet prikken. Die gaan dus met een lange vakantie  en komen daardoor nooit meer terug.

Maar goed, via een grote speurtocht kwam ik erachter dat in 1 winkel in Den Haag van de ANWB, nog twee paar waren. dus dat was kat in het bakkie natuurlijk voor mij.. dat was een nadenken en meteen een afspraak regelen om ze toch maar te gaan halen, het is altijd handig als je meerdere dagen achter elkaar loopt om een paar extra schoenen bij je te hebben, tenminste als je terug komt op dezelfde honk elke avond. 

Dus toen ik bericht kreeg dat bij deze ene winkel nog twee paar waren ben ik er natuurlijk heen gegaan, nadat ik een afspraak had gemaakt,  en op zaterdagmiddag kon ik er terecht en ze hadden al 1 paar voor mij klaar gelegd, nu had ik het geluk dat ik zag dat ze normaal 119 kosten maar aangezien ze uit de collectie gaan waren ze afgeprijs naar 69 euro tel daar mijn korting op van de anwb lidmaatschap, en dan nog een kortings bon van 5 euro kwam ik tot de conclusie om maar meteen twee paar mee te nemen, nu zijn ze er nog en het is voor mij ook handig, want deze schoenen zijn iets luchtiger dan de andere nieuwe. deze ventileren meer dus daar kan ik ook goed op lopen en dat is toch wel handig.

dus ik ben klaar voor het wandelen , heb nu nog een week voor de boeg om mijn schoenen in te lopen want er komen wandeltochten aan  waar ik zo veel zin in heb


Geen opmerkingen:

Een reactie posten