dinsdag 20 april 2021

Vonkjes

 

Omdat ik soms denk handig te zijn, besloot ik afgelopen vrijdag, de dag dat ik altijd mijn bed verschoon, omdat het zo heerlijk is om je weekeinde te beginnen in een schoon en fris bed... 

Ver voordat ik eruit moest had ik al bedacht dat het handig zou zijn om mijn beddengoed alvast van het bed te halen zodat het alvast in de wasmachine kon liggen en ik dus als ik thuis kwam van mijn werk alleen maar de wasmachine hoefde aan te zetten.. leek me ideaal.. en ook erg handig.

Dus zoals ik het gewend ben, lag ik nog heerlijk in bed, en begon met het laken van mijn dekbedhoes te halen, met als gevolg overal vonkjes..  in het dekbed zelf. zo wonderlijk om dit te zien, dat ik helemaal in de ban was hiervan.

Ik weet wel dat je soms statisch kan zijn en dat je dan vonkjes kan geven, ik weet dat je soms  ook wel vonkjes kan zien zonder dat je het verwacht, kortom ik heb als een kind vol verbazing gekeken naar deze vonkjes in het dekbed zelf en vond het toch gaaf om te zien..

Zoals me wel vaker overkomt tegenwoordig word ik als een kind zo blij van dit simpele schouwspel, en kijk ik met verbazing er naar en denk. wow wat is het toch bijzonder dit.

Nu is het niet zo dat elke keer als ik mijn bed ga verschonen dat liggend in bed ga doen, dat is erg onpraktisch en zeker niet handig maar ach af en toe in de donkere dagen kan het wel weer even mijn blijheid vergroten en verbazing.. en wie weet is het wel meer in de winter of in de zomer. kortom iets om te onderzoeken
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten