vrijdag 30 april 2021

appeltaart

 

 

HomeWalk @Home op 26 en 27 juni 2021

Omdat ik met 10 collega's deze tocht gaan doen, we wandelen dus voor het Ronald Mc Donalds huis en hopen zo veel geld op te halen voor dit huis

Aangezien we toch wel veel geld moeten ophalen, namelijk in totaal 7000 euro met elkaar, hebben we verschillende acties gedaan, zoals  plantjes verkopen, we hebben nog sponsoren gezocht etc.. en dit keer hadden we dus de appeltaartactie. Collega's konden van de diverse scholen een springvorm inleveren, waarvan we wel een max. doorsnee hadden opgegeven, en daarbij 10 euro voor het goede doel.

Op school zouden we dan een appeltaart gaan bakken en die zou klaar zijn op donderdag, die kon men dan halen in de bakkerij.

Dus afgelopen woensdag, ik had veel tussenuren, waarvan ik 1 uurtje even een counselingsgesprek had, heb ik toch wat uurtjes in de keuken doorgebracht om te helpen, Al kon ik niet veel doen maar mijn stralende persoonlijkheid tentoonspreiden dat lukt me wel aardig.. dus dat heb ik maar gedaan. 

Uiteindelijk heb ik natuurlijk ook nog even mijn handen uit de mouwen gestoken en het vlechtwerk gemaakt voor op de taart. want op appeltaart hoort een mooi rooster.

DE hele middag rook het naar appeltaart in de school ,een geur die echt alle ellende van de afgelopen maanden van je afslaat je voelt je meteen thuis en welkom.

Vandaag kon ik dus ook mijn appeltaart halen, ik had weer eens een afwijkende vorm gekozen namelijk een hart vorm. waarbij ik zei tegen de meiden, die me al wat langer kennen, dat ik nog een vorm had maar die leek me niet zo geschikt voor school.. die meteen begrepen wat ik bedoelde.. en lachen in een deuk., maar om toch even onwaarheden uit de wereld te helpen die heb ik dus niet.

Het zag er weer schitterend uit, dus de taart in de tas en mee naar huis.. en dat in de stromende regen. het was niet echt prettig maar wel goed te doen.. op de 1 of andere manier. en je hebt geen keus je bent gaan lopen dus loop je maar door totdat je er bent.

Thuis meteen de appeltaart uit de vorm gehaal, een stuk naar de Buuf gebracht, 1 klein stukje meteen zelf opgegeten, en de rest in porties in de diepvries..

Ik ga zeker maandag aanstaande een tweetal porties meenemen omdat ik dan met Susan een 10 tal kilometers ga lopen, als verjaardagscadeau voor haar...  en dan halverwege krijgt ze thee met appelgebak.. wel zonder slagroom want ik ga me tenslotte geen breuk sjouwen dat lijkt me niet nodig.

en ik kan al verklappen deze taart is heerlijk

HomeWalk, HomeRun en HomeRide vinden op 26 en 27 juni 2021 plaats als @Home-editie. Door het hele land gaan jullie, in jullie eigen omgeving en in estafettevorm, 24 uur lang wandelen, hardlopen en fietsen. Dat kan individueel, in groepjes of met het hele team (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen). Het openingsplan van de overheid geeft onvoldoende zekerheid om een veilig en verantwoord fysiek evenement te kunnen organiseren. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft dit besluit genomen na een zorgvuldige afweging. Uiteraard stonden hierbij de gezondheid en veiligheid van jullie als deelnemers, vrijwilligers, fans en andere betrokkenen voorop.

Samen gaan we er het laatste weekend van juni een onvergetelijke HomeWalk van maken. Het event is live te volgen via HomeRadio: 24 uur lang radio met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk sporters en begeleiders die vertellen over hun HomeWalk, HomeRun en HomeRide @Home. Ook werken we aan een app waarmee teamgenoten het estafettestokje aan elkaar kunnen doorgeven. Zo sporten we op afstand, maar zijn we wel met elkaar verbonden.

Jullie hebben samen al ruim 887.000 euro opgehaald voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Mede dankzij jullie sportieve inzet hebben zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders, broers en zussen altijd dichtbij. Wij willen jullie daar ontzettend voor bedanken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten