maandag 30 september 2019

Housewarming party

Vrienden van mij zijn verhuisd, al in april, dus dat moest gevierd worden met elkaar. Ze hadden het groots aangepakt.. partytent geregeld, sta tafels en zeker heel veel eten en drank..en drankjes.


Al maanden hadden ze er al lol in, natuurlijk waren we er al een keer geweest, maar aangezien er een behoorlijke donkere hoek in de de kamer was, want het is een ruimte waar ze wonen.. moest er een lamp komen. maar ze kwamen er niet uit.. dus als vriendengroep hadden we al bedacht dat we allemaal langs de kringloop zouden gaan om een lamp te kopen die ze dan zouden krijgen.

Helaas waren ze ons te snel af..  ze hadden een paar dagen voordat het feestje was al een lamp gekocht.. balen. daar ging de grap... maar natuurlijk was het ook leuk... omdat ze niet wisten wat wij van plan waren.

In de middag kregen we een app.. dat we winddichte kleding aanmoesten doen omdat de party tent de lucht in was gevlogen.. dus tja. je weet niet wat je te wachten staat maar hoe dan ook, wij laten ons niet door wat wind tegenhouden.
Rond half 10, ik had eerder gewild, maar soms komen er ineens dingen tussen in je leven op een zaterdag. zie maar het verslag dat het toch net anders gaan lopen dan je wilt.. dus goede raad was duur, en in dit geval wat later gaan. Wetende dat vriend Niels ook later kwam.

Rond 21.45 was ik er, eerst even de gastheer en vrouw begroet en zo leuk om elkaar te zien. Onderweg naar de mensen van de sportschool die er ook waren, ik dacht ze staan vast buiten.. 
Kwam ik ze al tegen, ik herkende ze eerst niet ze hadden kleren aan. dus dat was even wennen.. maar gelukkig herken je de stemmen.

Zoals te verwachten was, was er genoeg te eten en te drinken,  maar aangezien mijn project nog steeds aan de gang is.. nl er moeten nog wat af.. heb ik niets gegeten alleen water gedronken en dat was lekker.  ik mis dat eten en de sapjes niet, het is gewoon goed zo.

Rond half 12 ben ik naar huis gegaan omdat ik wel wilde sporten de volgende ochtend en dan is het wijsheid om wel je slaap te pakken..

Maar het was erg leuk om de mensen die je vaak alleen maar even ziet een keer een hele avond te zien en met elkaar te praten en te genieten en te lachen, het was mooi.. weer een juweeltje aan de kroon van de herinneringen die we mogen dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten