dinsdag 1 oktober 2019

Power

8.15 de wekker op zondag, vaste prik. we gaan sporten De Cross XXL..
Elke keer is het een soort van worsteling om mijn witte vriend in de steek te laten, maar dit keer was het niet zo erg.. ik had het koud gehad, het zomerdekbedje moest een winterdekbedje gaan worden.. dus dat als eerste gedaan het bed verschoond en meteen maar  de was gedaan. Geeft meteen een gevoel van opstaan en wakker of zo.

Daarna rustig ontbeten.. en naar de sportschool waar ik altijd zin in heb.. waarvan ik weet dat ik soms tijdens de boel vervloek. maar weet ook dat ik daarna me goed voel.. zoals een ieder

Dus gauw naar de sportschool om mijn wekelijks ellende te ondergaan

Ik was nog niet binnen of ik kreeg de opdracht om een bar op te bouwen en een stetje om op te liggen, maar dat hoefde niet want ik kon samen met Yvonne haar setje delen.

Dus we gingen aan de slag. het was steeds meer er aan en dan uiteindelijk wel steeds meer gewicht..
Voor het eerst heb ik toch maar mooi even 55 kilo gebankdrukt. geweldig, wist niet dat ik zo sterk kon zijn in mijn schouders.
Daarna moesten we  gaan lunchen met een dumbel door de zaal en aan op het keerpunt moesten we  eerst 3 en dan op het volgende 6 en zo door naar 21. maar niet die ik ken. opdrukken en klaar, nee we moesten gaan liggen met onze heupen omhoog, de handen los en dan weer de handen op de grond en opdrukken.. wat een ellende. zeker omdat ik wilde proberen om smaller op te drukken zodat mijn triceps zich ontwikkelen, dat is een beetje een zwak puntje in de ontwikkeling namelijk.

Na dit gedeelte moesten we iets opbouwen een bank voor bankdrukken een matje en een setje voor de deadlift.. we moesten 20 minuten  1 keer push up,. 2 keer deadlift 3 keer bankdrukken.. dus het was pittig. ik denk dat ik morgen geen schouders meer overheb en niets meer kan.maar dat is ook goed dan weet ik weer dat ik wat gedaan heb

Nadat dit volbracht was, ik heb dat blok ontzettend op mijn techniek gewerkt om het te leren..

Achteraf natuurlijk de thee met elkaar en wat is het toch altijd leuk met deze groep mensen te sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten