maandag 21 oktober 2019

Gods ( lees coolbleu) wegen zijn.... ( deel 2)

Vanochtend, eerst al wakker om half 3 want om 2 uur zouden ze het tijdsvak verzenden dat de TV etc zou komen.. ik vond dat al belachelijk want dan komen ze tussen half 8 en 12.. maar dan sturen ze midden in de nacht, als ieder normaal mens ( lees de gem mens boven een bepaalde leeftijdsgrens) al slaapt. die dus zijn of haar wekker moet zetten om te kijken hoe laat ze komen, welk tijdvak ze hebben bedacht voor jou, het kan dus zijn dat ze om half 8 voor je deur staan of zoals in mijn geval tussen 10.15 en 10 45.

Ik als een kind zo blij, hij komt, eindelijk alles af en klaar.. 
Na het opstaan toch een stoort van zenuwachtig want met de vorige ervaring. zou hij nu wel aan de muur kunnen, hoe zou het eruit ziet, wat stellen ze in etc.. dus er zit een stukje spanning maar ook opwinding want het word steeds duidelijker wat ik nog wel en niet meer in mijn huis wil. Inmiddels weer wat koppen weggehaald, wachten op nog twee plexiglas schilderijen.. misschien ene derde maar dat moet ik even afwachten. maar toch. zo leuk en spannend.. als dit af is kan ik eindelijk met de klus beginnen waar ik vreselijk tegenop zie.. namelijk mijn studeerkamer..

Maar goed ik heb de ochtend goed besteed, lekker mijn nieuwe bundel nog eens goed doorgelezen, de correcties die door mij corrector is aangebracht verwerkt, soms nog wat flarden aan gepast , kortom de bundel is onderweg naar de drukker, mooie bijkomstigheid.  Keurig om kwart over 9 kwam de melding dat de bezorger onderweg was en dat ze binnen 30 minuten voor de deur zouden staan. Dus ik al een beetje zenuwachtig alsof ik een date had met een kanshebber voor altijd.. dus opgepoetst en klaar zat ik te wachten. De deur alvast open. En om de 5 minuten kijken op mijn galerij of ze er al waren. Geen blauwe bus te zien.  Ik dacht nog ze zijn wat verlaat. Totdat 11.00 mailtje in mij. Mailbox met de geweldige tekst.. we hebben u gemist.  Het werd even zwart voor mijn ogen, omdat ik heel hard mijn ogen dicht heb geknepen, mezelf heb geknepen, ogen weer open en ja het stond er echt ...HOE DAN...????!!!!!! Ik was thuis. Ik heb zelfs staan te kijken. Alleen de bus van de PTT gezien maar geen blauwe bus. Dus ik bellen . Aardige jongen,meteen gezegd dat ik heel boos ben en dat dat niet op hem gericht was  maar dat ik niet begrijp hoe het kan dat ik het bericht krijg dat ze aan de deur zijn geweest terwijl ik thuis was, dat ik om de 5 minuten op de galerij heb gestaan om te kijken of ze er waren maar geen bus heb gezien... hij zou kijken of hij kon achterhalen wat er mis was gegaan... nou ze waren geweest, ze hadden zelfs een foto gestuurd met de portiek en de bel... of mijn bel het wel deed, hij had pech, ik zei wacht even, ik heb de eerste de beste persoon op straat aangeroepen of hij even op mijn bel wilde drukken. Hij kon meteen horen dat hij het deed.. dus dat was al opgelost. Maar dan die foto, ik zei alleen leve Google Maps. Je zoemt in schermfoto maken en je gaat niet en je bent  lekker vroeg vrij...


Nou zo waren ze niet volgens hem.. dus mijn vraag hoe los je het op ik wil vandaag die tv, ik ga nl morgen op vakantie, en ben vrijdag terug en heb wel die bezorg kosten 19 euro betaald.. ze hebben niet eens gebeld of geappt dat ze voor de deur stonden. Kortom 1 en al mysterie maar hoe dan ook vandaag kon die tv etc niet meer komen.. alles voor een glimlach ?

Kortom ik had de neiging om te zeggen dat ze de tv etc konden houden maar dan zou ik mezelf in de vingers snijden. dus.. tja. simpeler oplossing ze komen hem nu zaterdag brengen..
ik krijg de bezorgkosten terug en een te goed bon van 30 euro. en dat is leuk wilde toch nog een sonox box erbij kopen voor in de slaapkamer als wekker, dus dat is dan ook prima..
kortom het lost zich mooi op

en ach waarom boos blijven, ik heb het geventileerd, ik heb het geuit, ik heb mijn ongenoegen geuit en wat kan ik nog meer niets. dus ach.. het is niet anders. Ook leuk kan ik zaterdag uitkijken naar weer iets niets..Dan maar zondag naar de Kunsthal.in plaats van zaterdag. want daar moet ik heen, wil die tentoonstelling die er nu is wel heel graag zien.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten