dinsdag 15 oktober 2019

Gods ( lees Coolbleu) wegen zijn ondoorgrondelijk....


Ik zag het helemaal voor me.. een prachtige tv aan de muur, met daarin foto;s die ik zelf had gemaakt. niet van mezelf dat geeft verwarring. zo erg ijdel ben ik nou ook weer niet. tenslotte wil ik nooit op de foto.. ik maak ze.. ben beter achter de camera net zoals ik leuker ben zonder relatie, beter ben achter te de schermen dan op de voorgrond te staan, ben kennelijk niet zo gericht op aandacht en in de publieke belangstelling te staan, maar dit terzijde

Afgelopen zondag zou hij komen. de TV der TV'S.. ik had er zin in, mijn hele huis er al op aangepast,  mijn muur al schoon, de plinten, zon klusje wat al 20 jaar wacht om te doen maar waar ik dan  zgn geen tijd voor heb, moesten ook gedaan worden. kortom ik had heel veel te doen.. dat was duidelijk..  dat plinten gedoe koste me precies 1 uurtje.. meer niet..  het verzetten van de spullen was meer werk dan de hele operatie die ik moest doen.. kortom het was zo gedaan. dat ik zelf er ook helemaal onder zat is een bijkomstigheid.. 

maar nu verder met het verhaal over de TV er TV'S.... ik kreeg, en daarin is Coolbleu echt grandioos, een app dat mijn tv tussen half2 en half 3 zou worden geleverd. kwam mij mooi uit, kon ik even gaan sporten, nog even langs de praxis om een kabelgoot te halen.. echt een hele grote kabel goot, zodat de snoeren ook onzichtbaar zijn.. kortom ik was er op voorbereid.

Helaas had ik het iets verkeerd ingeschat, ik was gaan sporten, dit duurde tot 11 uur, daarna thee, half 12, daarna heel rustig omkleden. kwart voor 12.. maar het liep iets anders de thee ging snel..  dus ik had tijd voor omdat de winkels pas om 12 uur opengaan op zondag, dus.. tja wat nu.. nou simpel even onder de zonnebank.

Allemaal gedaan op mijn dooie gemak naar de Praxis, terwijl ik daar net sta, word ik gebeld, Coolbleu, dat hij al voor mijn deur stond.. dus ik van.. okey ik kom er dan nu aan.. dus ik als een gek naar mijn huis, ik helemaal al blij. want.. hij is er al de TV der TV'S..  dus ik met zijn gereedschapskoffer  en allerlei handige dingen waar ik geen verstand van heb, met hem meelopen naar boven.. hij met de lift, ik als  jonge hinde de trap oprennen, had nog wat energie kennelijk..  en samen mijn huisje in.. terwijl hij binnenkomt met die giga TV der TV'S, zet hij hem neer, klopt op de muur en zegt dat gaat niet.. deze muur is van gipsblokken en dat gaat niet.. de tv is veel te zwaar, die tevens is de muur zo dun als ik er in ga boren dat ik dan door de tegels in de badkamer ga.. okey dan.. het kon dus niet.. balen..  meteen besloten, met pijn in mijn hart om de TV der TV's te laten gaan. want ja een doos met inhoud en geen tv, die niet op een voetje kan staan is ook niet alles..

Aangezien ik dan meteen in oplossingen denk, meteen de site op van Coolbleu, meteen gekeken wat ik wel wilde en wat wel zou kunnen en vond daar een tv, iets kleiner dan wat ik zou krijgen, geen punt, want ik vond het al gigantisch,  en aangezien het behoorlijk in prijs scheelt kon ik er ook nog een sonos soundbar bij kopen die ook nog aan de muur kan.. kortom ik krijg ineens twee dingen voor de prijs van 1, al moet ik iets bijbetalen maar dan is het echt af.. 

en ik ben er superblij mee, al duurt het even voordat hij komt.. hij komt pas maandag 21 oktober, omdat ik overdag werk en de tijdvakken toch zo zijn dat ik niet zomaar iets kan afspreken maar dat is niet erg wat is er nu mooier om uit te zien naar iets wat komen gaat en wat zal de week dan lekker snel voorbij gaan...

het lijkt wel alsof het al Sinterklaas is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten