zondag 27 oktober 2019

alles voor een glimlach

Opstaan en beseffen dat het gaat gebeuren.. de tv gaat eindelijk komen als het goed gaat. De planning gevraagd om het te regelen na 12.00 dat zouden ze doen..

Mailtje van Coolbleu. met de prachtige mededeling.. we komen tussen 11.30 en 12.30 langs.. okey.. hoezo na 12.00 en Coolbleu kennende komen ze misschien ook nog eerder. Dus afspraken maar afgezegd het kan niet anders.. we moeten even wachten.

Dan zie ik tot mijn grote verbazing iets heel geks staan. Bij de afspraak was het zo dat het geregeld was dat ze zowel de soundbar als de tv zouden installeren. maar nu stond er.. We installeren de tv en we leverende de rest van de apparatuur tot aan de drempel..

Ik dacht even okey, dat is vast een grapje. maar zekerheid voor onzekerheid Bellen dus. nou het was waar, dat mochten ze niet afspreken maar dat was wel gebeurt.. kortom.. ik balen. de pest in.. omdat ik wist dat het niet klopte, het was afgesproken. Natuurlijk had ik dan kunnen zeggen. stik erin en eet het maar op.. maar dacht alleen maar.. het maakt niet uit. het komt wel.. ik zie het wel
Ze beloofde dat ze de bezorgers zou vragen om in ieder geval de box te installeren als ze tijd hadden..

Nou met deze wetenschap op zak maar eens gaan sporten.. lekker hardlopen, ik wilde  ook de buik gaan doen met een vriendin maar helaas dat liep nu dus anders. wel weer met opbouw dus 2 rennen halve lopen, 6 kilometer gedaan en een ander rondje genomen om te weten of ik dat ook leuk vind. langzaam de boze wereld in. Opvallend is wel dat alle hardlopers elkaar groeten en lief lachen.. ik doe maar mee. al had ik mijn muziek behoorlijk hard aan staan en soms betrapte ik me erop dat ik meezong maar sterker nog bij de Turkse nummers van Tarkan, liep ik zelfs met mijn armen wijd te vinger knippen etc.. kennelijk is dat iets wat  gebeurt

Daarna snel naar de Aldi nog wat boodschappen halen incluis ene hardloopjasje dat in de aanbieding was. Ook maar meteen wasmiddel in de aanbieding meegenomen. 

De Gamma in waar ik dus witte verf heb gekocht voor mijn kozijn in de woonkamer en de keuken. die moeten nog en daarna moeten de buitendeuren ook nog wit gemaakt worden.. dat is nog even een dingetje  maar dat komt

Inmiddels werd er ook aangebeld de mannen van coolbleu waren er, twee jonge gasten die er al lol in hadden die al meteen zeiden bij binnenkomst dat het wel erg mis was gegaan allemaal en dat er inderdaad boefjes tussen zitten die gewoon niet gaan of komen. Dat is mij waarschijnlijk overkomen. 
Deze twee jongens kwamen meteen al met de opmerking dat de tv niet aan de muur kon het was gips.. dus hij moest staan, dus dan maar staan, ik was er klaar mee, het moet dan maar.  ( ik heb een buurman die graag even komt klussen en die gaat deze tv deze week aan de muur maken. hij zegt dat het kan het is geen gips maar een soort van goed geperste gips waaraan best een tv kan hangen dat is geen probleem.. dus dat ga ik wel doen
De sonosbar blijft wel op de kast liggen dat is wel zo handig is weer wat opgevuld

toen alles door de boys was aangesloten, en gecheckt kreeg ik een korte uitleg waar ik al niet veel van begreep maar gelukkig heb ik een paar goede vrienden en buurvrouw die er alles van weet dus dat komt wel goed. 
Moet wel erg wennen aan het geluid,. het is ook meteen op de kleine boxjes aangesloten met als gevolg dat ik dus als ik iets hoor en er is muziek bij  dat ik  achter mij hoor. Bij Masterchef nooit geweten dat ze daar een soort van Pirates of the Carabien achtige achtergrond muziek achter hebben nu dus wel.  maar goed het is prima. het zal even wennen zijn.

Daarna even naar Groenrijk wilde even een Amaryles bol halen en ook een plantje voor in mijn bak met zwart nepzand maar ook even kijken naar een watersysteem voor mijn bonsai boompjes want ik ken mezelf ik ga vergeten ze water te geven al denk ik dat ik ook het vulsysteem ga vergeten maar goed we zullen het proberen.

Kortom de zaterdag is weer wel besteed
uiteindelijk was het dan wel niet een echte glimlach maar meer een grimas. maar wel een bon van 50 euro, en tevens geld terug van de dingen die ik niet heb genomen maar ook voor de niet opgehangen gedoe.. dus ik denk dat ik er nog een sonos boxje bij ga kopen die ik dan op mijn slaapkamer ga zetten en ga gebruiken als wekker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten