donderdag 3 oktober 2019

Pech!!! Met een gouden randje


Alsof de duvel er mee speelt. Net als ik een hele slechte nacht heb gehad, net als ik blij ben om om 14.10 vrij te hebben en naar bed te gaan . Gebeurt het volgende..

Snel uit school, auto in en voelen er is iets mis, iets klopt niet. Maar wat..., het voelde ook alsof er geen vering was en tevens alsof ik op de weg reed. Dus snel een zijstraat in gereden, nooit op het naambordje gelet, en auto aan de kant uitstappen.. precies wist niet dat dat nog kon, maar een lekke band... daar sta je dan op een onmogelijke plek. Een plek waar je nog niet dood wil worden gevonden met een lekke band.

Wetende dat de tegenwoordige auto’s geen reserve wiel hebben is er maar 1 keus de ANWB bellen, waar ik gelukkig nog steeds lid van ben.

Het bellen ging snel, het melden ook, meteen werd al verteld dat ze een universele thuisbrengen bij zich hebben. Dus geen probleem gelukkig .

Maar dan het wachten, dat duurt altijd lang .... gelukkig ging het snel, de deur van de bus ging open en het eerste wat er gezegd werd was” la hoor het is de Wanders”  ik moest even kijken en herkende een oud-leerling die ook nog een mentorleerling van mij is geweest. Zo gaaf dit. Het werd meteen leuk en gezellig. Wij druk aan het praten, hij blies de band op en we hoorden hem sissen. Dus meteen aan de slag. Hij begon de band er af te halen. Er bleek een schroef in te zitten. Dus die eruit en hij deed een truckje met een prop, en klaar dicht. Snel als ik ben had ik de Euromaster gebeld of ik langs kon komen of hij te plakken was vandaag, niet wetende of ik wel of niet een nieuwe band moest, had er wel een heel stuk op gereden namelijk . Dus toen de auto klaar was we nog lang niet uitgepraat waren. Begin het te hozen dus afscheid genomen en gegaan. Meteen naar de Euromaster, daar konden ze hem meteen maken. Wel meteen een andere bestelt wil namelijk niet dat ik met een slechte band rij naar Groningen en zeker niet in de winter. 

Toch was het heerlijk om vandaag die oud-leerling tegen te komen. Ondanks de pech en de kosten een gouden randje . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten